• 10+ verkocht

  Neon groene no-tie Siliconen schoenveters

  7,99 €
  Lengte (cm)
  Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Tovert elke schoen om tot een slipper
  • Strik nooit je schoenveters meer!
  • Stof- en zand werend en compleet waterdicht
  • Elasticiteit levert een comfortabele pasvorm

  Neon groene no-tie siliconen schoenveters transformeren jouw schoenen om in een paar instappers


  Door jouw oude traditionele schoenveters te vervangen door siliconen schoenveters, zul je je schoenen transformeren naar instappers. Stel je eens voor, nooit je schoenen meer hoeven te strikken. Dit betekent dat je tijd over hebt, geschat wordt, ongeveer 973 uur in je leven. Bescherm je rug en knieen door niet meer te hoeven bukken voor op zijn minst twee keer per dag. Daarnaast heb je een gaaf en leuk paar hardloop schoenen dat straalt met zijn unieke neon groene kleur. 

  Siliconen schoenveters passen zowel in kinder als volwassenen schoen maten. 


  De enige eis is dat de schoen acht veter paren of minder heeft, want dit is een set van zestien neon groene siliconen straps in totaal. Het siliconen heeft de eigenschap twee keer zijn eigen lengte te kunnen rekken, wat meer dan de perfecte combinatie is voor comfort en pasvorm, ongeacht de maat van de schoen. Kinderen en volwassenen kunnen beide profiteren van de instap transformatie en de spectaculairste kleur in schoenen land. 


  Het materiaal van de no-tie veters is vrijwel onmogelijk om te verslijten. 


  Siliconen is bestand tegen stof, modder, en zand beter dan elke stof. Daarnaast is het waterdicht. Krijg je er toch een vlek op, is het makkelijk schoon te maken met een natte doek. Het siliconen is slijtvast, wat betekend dat de veters wellicht de schoen zullen overleven en er een geen enkele mogelijkheid dat de veters gaan rafelen zoals traditionele veters. Binnen een seconde zijn je veters gestrikt en blijven dat de hele dag lang!

  Neon groene no-tie schoenveters zijn makkelijk aan te brengen. 


  Zodra je pakket met veters binnenkomt, vind je twee sets genummerde veters, van de grootste naar de kleinste, die lopen van je teen naar je hiel. Druk beide einden van een veter in de juiste vetergaten en binnen een paar minuten ben je helemaal klaar. 

  Koppel Neon groen met verschillende andere kleur opties. 


  Dit zijn niet de enige no-tie veters die beschikbaar zijn. Kies uit neutrale kleuren als wit, zwart en twee tinten grijs, maar ook kleuren als Hot Pink of.... Neon groen. Jij bent in volledige controle hoe jouw schoeisel wordt gestyled. En beter nog... we bieden prijs garantie aan + gratis verzending.


  Beoordeel