• 100+ verkocht

  Zwarte no-tie Siliconen schoenveters

  7,99 €
  Lengte (cm)
  Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Tovert elke schoen om tot een slipper
  • Strik nooit je schoenveters meer!
  • Stof- en zand werend en compleet waterdicht
  • Elasticiteit levert een comfortabele pasvorm

  Zwarte elastisch siliconen schoenveters. Verander jouw schoenen met gemak in een paar instappers.

  Stop jouw nieuwe zwarte siliconen schoenveters in jouw schoen de veter ogen. Nu heb je jouw schoenen in een instant veranderd naar instappers. Het maakt niet uit wat voor schoenmaat of stijl en daarnaast kun je stoppen met je tijd te verspillen door elke keer je schoenen te moeten strikken. Nooit meer zul je over je oud bollige schoenveters struikelen, of zelfs verstrikt raken in de ketting van je fiets. Simpel gezegd, deze veters geven je meer tijd om te doen wat je het leukste vindt. 

  Past in 90% van de schoenen en sneakers (zowel voor kinderen als volwassenen) zestien siliconen strips (voor elke schoen acht). 


  Gemaakt voor zowel kinderen als volwassenen, deze set van zestien siliconen strips, acht per schoen, past in alle hardloopschoenen en sneakers dat acht of minder veter ogen heeft. Ze zijn elastisch, wat betekend dat elke strip zijn eigen lengte kan rekken naar behoefte, wat betekend dat je altijd het comfort hebt wat je nodig hebt van je schoen. 

  Duurzaam siliconen dat je schoenen zal overleven. 


  Stoffen veters gaan zeker niet zo lang mee als siliconen veters, want de duurzaamheid van dit materiaal is vele malen hoger en zullen zeker je schoenen overleven, wat betekend dat je je geen zorgen hoeft te maken over het kopen (of strikken) van nieuwe schoenveters. Van kinderen die sporten beoefenen tot volwassenen die op nieuwe avonturen gaan, deze veters zorgen voor je. 

  Deze veters zijn makkelijk te onderhouden - stof en zand werend en compleet waterdicht. 


  Zwarte siliconen schoenveters vangen niet het stof dat stoffen schoenveters aantrekken, zodat ze een consistente glans voor je schoen verzorgen, elke dag weer. Ze zijn ook zand werend en waterdicht. Krijg je het toch voor elkaar om ze vies te maken, kun je ze met gemak weer afpoetsen met een natte doek en ze zien er snel weer uit als nieuw. Het is wel verzekerd te zeggen dat je deze overal naartoe kunt dragen, of het nu naar school is of op die berg die je gaat beklimmen. 

  Komt in een aantal kleuren. 


  Zowel kinderen als volwassenen zullen de optie om de kleur in de sneakers aan te passen naar wens leuk vinden. Zwart is een kleur die overal bij past en in een paar minuten kun je je veters aanpassen naar een nieuwe kleur. De mogelijkheden zijn eindelijk en de enige restrictie is jouw eigen creativiteit. 

  Maak van jouw schoenen instappers in drie stappen. 


  Nadat je je oude veters verwijderd hebt, zijn deze zwarte siliconen schoenveters een paar minuten vandaan van het creëren van een gepersonaliseerde schoenen beleving. Als eerste, sorteer je je veters op nummer, dan stop je beide einden van de strips in de gaten van je eerste schoen. De derde stap is hetzelfde doen met de andere schoen. In een poep en een scheet schuif je je voeten in je schoen en zullen ze als nooit van tevoren aanvoelen. 

  Beoordeel