560+ verkocht

Dunne ronde donkerbruine schoenveters

3,99 €
Lengte (cm)
Help me de juiste lengte te kiezen
paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

Ronde klassieke donkerbruine schoenveters

Bruin wordt vaak geassocieerd met stabiliteit, betrouwbaarheid en elegantie. Wij raden aan om donkerbruine schoenveters te combineren met fellere kleuren. Zo krijg je een duidelijk contrast en wordt de mooie bruine kleur extra benadrukt. Combineer je deze schoenveters met donkere kleuren, dan krijg je een meer discrete uitstraling, maar ook deze kan op heel wat bewondering rekenen.

Deze schoenveters doen het goed bij zowel lederen als glanzende schoenen. Ze hebben een gewaxt laagje, werden vervaardigd uit hoogstaande materialen en de kleur vervaagt nooit. Je kunt deze schoenveters perfect dragen bij formele aangelegenheden. Net omdat ze gemaakt werden met kwaliteitsvolle materialen gaan deze schoenveters veel langer mee dan andere exemplaren.

Onze donkerbruine klassieke schoenveters zijn niet zomaar schoenveters. De bijzondere bruine kleur sluit perfect aan op jouw persoonlijkheid. Vaak zijn het de schoenveters die een outfit helemaal af maken. Een nieuw kleurtje voor je schoenveters kan je schoenen in een ogenblik uniek maken.


Beoordeel
Model: 3M-Classic-DarkBrown
Dunne wax-laag
Vervaardigd uit katoen
0% elasticiteit
Breedte: 2,5mm
OEKO-TEX® goedgekeurd certificaat
Worden vaak in klassieke schoenen gedragen