• 1600+ verkocht

  Dunne ronde marineblauwe schoenveters

  3,99 €
  Lengte (cm)
  Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

  Met ronde klassieke marineblauwe schoenveters maak je altijd indruk

  Met onze ronde klassieke marineblauwe schoenveters zit je comfortabeler dan ooit in je klassieke schoenen. Wees echter niet verrast als voorbijgangers abrupt stoppen om deze te bewonderen; je kan ze immers het best vergelijken met gigantische watervallen.

  Met je oude schoenveters in je schoenen is het net alsof je achter deze watervallen staat. Maak deze dus maar meteen los en gooi ze zo ver mogelijk weg. Stap daarna door de watervallen en laat het koele, verfrissende en revitaliserende water je schoenen overspoelen waarbij elke druppel bijdraagt aan de diepe en fascinerende kleur van deze bijzondere schoenveters die langzaam gevormd worden.

  Aan de overkant van de watervallen zullen je voeten helemaal anders aanvoelen en je schoenen zullen veiliger en beter zitten. Deze marineblauwe kleur doet het prima bij zowel lichte kleuren zoals wit, beige en lichtbruin, als hardere kleuren zoals rood, oranje en geel. Eigenlijk is hun veelzijdigheid net zo uitgestrekt als de oceaan.

  Formele aangelegenheden krijgen een vrolijker toets door de blauwe schoenveters die jij in je schoenen draagt. Storm de liftdeur uit en loop vol zelfvertrouwen naar je kantoor terwijl je een nooit eerder gezien vrolijk spoor achterlaat. Treed die belangrijke vergadering binnen en besef heel goed dat je met deze schoenveters elke situatie aankan.


  Beoordeel
  Model: 3M-Classic-NavyBlue
  Dunne wax-laag
  Vervaardigd uit katoen
  0% elasticiteit
  Breedte: 2,5mm
  OEKO-TEX® goedgekeurd certificaat
  Worden vaak in klassieke schoenen gedragen