• 360+ verkocht

  Dunne ronde felroze schoenveters

  3,99 €
  Lengte (cm)
  Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

  Ronde klassieke felroze schoenveters: durf anders te zijn

  Met ronde klassieke felroze schoenveters vallen je schoenen ook op formele aangelegenheden aardig op. Meer nog: je fleurt er de meest saaie bijeenkomsten meteen mee op.

  Ben jij de persoon met het meeste lef, diegene die maar al te graag uniek voor de dag komt? Hierbij een tip om dit te weten te komen: kijk eens even goed de kamer rond en let vooral op de schoenveters van de anderen. Komt er ook maar een paar schoenveters in de buurt van jouw felroze prestigieuze exemplaren? Ziezo, je hebt alvast een antwoord gekregen op bovenstaande vraag.

  Rijg deze onmisbare schoenveters door je klassieke schoenen. Zowel zwarte, witte of grijze schoenen zien er met deze schoenveters behoorlijk indrukwekkend uit. Gecombineerd met rode of groene schoenen zal je nog meer succes oogsten: niemand zal aan de lokroep van deze combinatie kunnen weerstaan en iedereen zal deze op de gevoelige plaat willen vastleggen. (Vraag hiervoor 3 euro per foto en je doet een gouden zaak. Onze schoenveters zijn niet alleen van hoogstaande kwaliteit, ook de prijs is bijzonder voordelig, winst verzekerd dus! Ook deze tip wilden we nog even kwijt.)

  “Stijl begint bij de voeten”, dat beweert elke succesvolle modeontwerper. Schoenen zijn immers het eerste wat opvalt als iemand een kamer betreedt.

  En bedenk vooral dat als je meteen indruk maakt als je je voet op de rode loper plaatst, je al de volle aandacht krijgt, nog voor je begint te spreken.

  Ronde klassieke felroze schoenveters zijn gedurfd, laten je voeten stralen en worden door iedereen opgemerkt. Hoe kan het ook anders?


  Beoordeel
  Model: 3M-Classic-HotPink
  Dunne wax-laag
  Vervaardigd uit katoen
  0% elasticiteit
  Breedte: 2,5mm
  OEKO-TEX® goedgekeurd certificaat
  Worden vaak in klassieke schoenen gedragen