• 370+ verkocht

  Dunne ronde paarse schoenveters

  3,99 €
  Lengte (cm)
  Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

  Ronde klassieke paarse schoenveters laten je stralen zonder te pochen

  Als rood te fel is voor de ogen en blauw te zacht voor de kracht die je wilt uitstralen, dan geven ronde klassieke paarse schoenveters je schoenen precies de juiste portie dynamiek. Het is de kleur die je kiest als je zowel toegankelijk wilt overkomen als serieus genomen wilt worden.

  Ik denk dat ik kan stellen dat deze schoenveters precies zijn zoals jij, niet?

  Luidruchtigheid is niet je ding. Als je voldoende zelfvertrouwen hebt, hoef je helemaal niet te schreeuwen. Voor deze paarse schoenveters geldt precies hetzelfde. Ze voegen klasse en verfijning toe, zonder hiervoor de kroon op te eisen. Ze zijn kwaliteitsvol, maar zonder het hoge prijskaartje dat je zou verwachten. Ze bieden een comfort en een stijl waar de schoenveters die standaard bij je schoenen geleverd werden helemaal niet aan kunnen tippen, maar dit zijn tenslotte ook maar gewone schoenveters.

  Paars is een krachtige kleur die zowel met zwart als wit perfect gecombineerd kan worden. De combinatie van deze kleuren is de verpersoonlijking van een geheel eigen stijl. Bovendien kan paars ook met tal van andere kleuren gecombineerd worden. Telkens krijgen we te horen krijgen dat paars niet goed past met een bepaalde kleur, dan maken we deze combinatie om het tegendeel te bewijzen.

  Ronde klassieke paarse schoenveters staan voor een koninklijke mate van onafhankelijkheid. Dus inderdaad, bijna perfect voor jou!


  Beoordeel
  Model: 3M-Classic-Purple
  Dunne wax-laag
  Vervaardigd uit katoen
  0% elasticiteit
  Breedte: 2,5mm
  OEKO-TEX® goedgekeurd certificaat
  Worden vaak in klassieke schoenen gedragen