• 130+ verkocht

  Dunne ronde limoengroene schoenveters

  3,99 €
  Lengte (cm)
  Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

  Ronde klassieke limoengroene schoenveters: speciaal voor jou, vers geplukt

  Formele schoenen krijgen een extra frisse toon met ronde klassieke limoen groene schoenveters. Deze unieke kleur vraagt om een unieke gelegenheid; het kantoor, een party, een huwelijksfeest, een uitstapje naar het shoppingcenter, ... weet je wel...

  Oh, vind je dit geen unieke plaatsen? Nou, dan hebben we goed nieuws voor jou. Elke plaats die je met deze unieke schoenveters bezoekt wordt meteen vanzelf een unieke locatie en alle andere aanwezigen, althans wat ons betreft, mogen zich gelukkig prijzen dat ze deze unieke locatie met jou mogen delen.

  Limoengroen is in wezen een aardse kleur maar deze wordt intenser door de toevoeging van een felle fluo groene tint die bijzonder fascinerend is om naar te kijken. Zijn deze schoenveters dan zowel geschikt in een ondergrondse dansclub als bij een eerste afspraakje op een zomerse dag? Makkelijke vraag en een al net zo makkelijk antwoord: absoluut!

  Je kan niet eeuwig medelijden hebben met je oude schoenveters. Ooit zal je een beslissing moeten nemen en hun lot in jouw handen moeten leggen. Haal ze meteen uit die ellendige situatie, gooi ze in de prullenbak en zet deze meteen buiten om te vermijden dat de geur van goedkope schoenveters het hele huis doordringt.

  De beste manier om je schoenen weer te laten stralen is die oude schoenveters van een bedenkelijke kwaliteit meteen te vervangen door een paar van onze frisse ronde klassieke limoengroene schoenveters. Van zodra je deze door je schoenen hebt geregen, zullen je schoenen er weer levendig en fris uitzien en zullen ze je met plezier overal heen brengen.


  Beoordeel
  Model: 3M-Classic-Lime
  Dunne wax-laag
  Vervaardigd uit katoen
  0% elasticiteit
  Breedte: 2,5mm
  OEKO-TEX® goedgekeurd certificaat
  Worden vaak in klassieke schoenen gedragen