• 670+ verkocht

  Platte blauwe schoenveters

  3,99 €
  Lengte (cm)
  Langer voor laarzen » Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

  Heb je ooit al eens je zwarte schoenveters bestudeerd en daarbij het gevoel gekregen dat er iets ontbrak? Zwarte schoenveters hebben inderdaad veel te bieden, maar het ontbreekt hen aan subtiliteit en wekken helemaal geen nieuwsgierigheid op. Wat je nodig hebt zijn schoenveters die dezelfde kracht uitstralen, maar je schoenen net die extra toets geven. Wat je nodig hebt is de James Brown in de wereld van de schoenen. Wat je nodig hebt zijn onze platte blauwe schoenveters!

  Deze schoenveters zijn karakteristiek voor de muziekliefhebber die rustig geniet van de oppeppende tonen van een bijzonder muziekstuk, die zijn voeten het ritme laat volgen en nostalgisch weg droomt. Blauwe schoenveters vertegenwoordigen oude zielen, onvergetelijke klassiekers en zijn meer dan cool. Ze staan voor een ingetogen zelfvertrouwen, vertellen dat je een perfect gevoel voor ritme hebt en dat je dit de wereld wilt laten zien.

  Mensen die dit soort schoenveters dragen vind je terug in rokerige blues kroegen, nachtelijke bars en ondergrondse jazzclubs. Ze weten gouden hits te appreciëren en houden het liever bij de oude klassiekers dan de hedendaagse oorverdovende muziek. Deze klassieke schoenveters kunnen gewoon niet vervangen worden en zijn tijdloos in hun soort.

  Als je blauwe schoenveters combineert met witte, groene of rode schoenen, dan kun je de hele wereld aan!

  Beoordeel
  Model: 8M-Flat-Blue
  Breedte: 8mm
  Vervaardigd uit kwalitatief polyester
  Elasticiteit tot 16%
  OEKO-TEX® goedgekeurd certificaat