• 690+ verkocht

  Platte groene schoenveters

  3,99 €
  Lengte (cm)
  Langer voor laarzen » Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

  Meestal vertellen kleuren een verhaal en hebben ze een eigen boodschap. Maar dit is niet waar het bij onze groene schoenveters om gaat. In plaats van hun eigenschappen in de kijker te stellen, geven ze jou de ruimte om je karakter extra in de verf te zetten. Deze schoenveters hebben dan wel een groene kleur, toch zijn ze ook neutraal. Ze zijn als het ware een schilderij waaraan nog gewerkt moet worden. Een oprechte kleur voor oprechte mensen.

  Laten we even nadenken over waar de kleur groen voor staat... Bij ons komt alvast meteen het woord optimisme naar voren. Groene schoenveters helpen je om stap voor stap vooruit te komen. Ze staan symbool voor vooruitgang, ze sturen je de goede richting uit en laten je de toekomst positief tegemoet stappen. Iemand die groene schoenveters draagt, richt zich op de toekomst en kijkt niet om.

  Groen staat ook voor creativiteit en comfort. Daarom gaan wij ervan uit dat deze schoenveters perfect passen bij mensen met groene vingers, natuurliefhebbers en creatieve natuurfotografen. Het soort groen dat wij voor onze schoenveters gekozen hebben is een heel levendig soort groen waarmee je vrolijk door de kille herfst en de koude winter de frisse lente instapt. De ideale schoenveters dus om het hele jaar door te dragen.

  Probeer onze platte groene schoenveters uit met rode, bruine, grijze of witte schoenen. Voor maar 3,99 Euro sta je voortaan een stapje positiever en vrolijker in het leven. 

  Beoordeel
  Model: 8M-Flat-Green
  Breedte: 8mm
  Vervaardigd uit kwalitatief polyester
  Elasticiteit tot 16%
  OEKO-TEX® goedgekeurd certificaat