• 1790+ verkocht

  Platte donkerbruine schoenveters

  3,99 €
  Lengte (cm)
  Langer voor laarzen » Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

  Het is makkelijk om geen aandacht aan donkerbruine schoenveters te besteden. Donkerbruin heeft iets ernstigs, maar ook tegelijkertijd ook iets akeligs mysterieus. Donkerbruin doet je denken aan de voorbeeldige boekhouder die na zijn werkuren donkere kroegen bezoekt, aan de mysterieuze bibliothecaris en aan norse beambten in het postkantoor. Mensen die bruine schoenveters dragen zijn als het ware een wandelende contradictie en worden beschouwd als wolven in een schaapsvacht. Veel mensen gaan ervan uit dat bruin een saaie kleur is, maar dit is het dus duidelijk niet.

  Je vraagt je nu hoogstwaarschijnlijk af waarom donkerbruine schoenveters dan bij velen toch populair zijn. Het antwoord op deze vraag is vrij eenvoudig: donkerbruin straalt zelfbewustzijn uit. Mensen die voor donkerbruine schoenveters kiezen, kennen heel goed de eigenschappen van deze kleur en weten perfect hoe ze deze in hun voordeel kunnen gebruiken. Ze weten dat het onmogelijk is om met opzet saai te zijn.

  Donkerbruine schoenveters kun je perfect dragen met verschillende tinten roze, blauw en groen. Je kunt ze echter ook combineren met witte sneakers, zodat de kracht van het bruin helemaal tot zijn recht komt en je anderen laat zien hoe zelfbewust je bent. Donkerbruin doet het steeds beter, wanneer volg jij?

  Beoordeel
  Model: 8M-Flat-DarkBrown
  Breedte: 8mm
  Vervaardigd uit kwalitatief polyester
  Elasticiteit tot 16%
  OEKO-TEX® goedgekeurd certificaat