• 340+ verkocht

  Platte fluo oranje schoenveters

  3,99 €
  Lengte (cm)
  Langer voor laarzen » Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

  Niet veel schoenveters laten alle hoofden draaien en zijn zo bijzonder dat iedereen ze meteen opmerkt. Ben je op zoek naar schoenveters die je aanwezigheid extra laten opvallen, dan hoef je niet verder te zoeken. Je bent terechtgekomen bij onze fluo oranje schoenveters en hier zit je meteen goed.

  Laat je vooral niet wijsmaken dat fluo-kleuren het alleen goed doen bij speciale gelegenheden of dat deze kleur exclusief voorbehouden blijft voor fruit en verouderde badkamertegeltjes. Deze schoenveters staan voor opstandigheid en hebben lak aan alle regels.

  Fluo oranje schoenveters vertellen meer over jezelf dan je zou denken. Ze maken duidelijk dat je een trendsetter bent en dat je liefde voor felle fluo-kleuren verder gaat dan Halloween disco’s en psychedelische feestjes. Als je deze kleur schoenveters draagt voel je je goed en ben je niet bang om als een buitenbeentje beschouwd te worden. Meteen als je de kamer binnengewandeld komt gaat alle aandacht naar je schoenen en daar voel je je goed bij. Heel wat voordelen dus voor slechts 3,99 Euro, is het niet?

  Een combinatie met een bepaald soort schoenen willen we je gerust geven. Feit is echter dat dragers van fluo oranje schoenveters een bijzonder sterke wil hebben en nauwelijks luisteren naar raad van anderen. Knoop deze schoenveters dus gewoon in de schoenen waar je je goed in voelt en stap trots waarheen je maar wilt.


  Beoordeel
  Model: 8M-Flat-NeonOrange
  Elasticiteit tot 16%
  Breedte: 8mm
  Vervaardigd uit kwalitatief polyester
  OEKO-TEX® goedgekeurd certificaat