• 1750+ verkocht

  Platte lichtbruine schoenveters

  3,99 €
  Lengte (cm)
  Langer voor laarzen » Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

  Hoe zorgen onze lichtbruine schoenveters ervoor dat je die ene wijze vriend wordt die iedereen om raad komt vragen? Want zo is het daadwerkelijk: deze schoenveters betekenen dat je nog niet meteen voor een bezadigde bruine kleur gaat, maar dat je toch al speelt met het idee. Eigenlijk wil je een stapje per keer nemen voor je de plechtige wereld definitief binnentreedt.

  Hiermee laat je de wereld zien hoe je werkelijk bent: een rustig en voorzichtig iemand die geen onnodige risico’s neemt en houdt van weloverwogen beslissingen. Wist je trouwens dat net deze eigenschappen heel wat wereldleiders beroemd gemaakt hebben, dat deze karakteristieken eigen zijn aan bekende bemiddelaars en typisch voor de meeste winnaars van de Nobelprijs voor de Vrede? Met onze lichtbruine platte schoenveters neem je alvast een stap in de goede richting om wereldberoemd te worden. Als het eenmaal zo ver is, dan kun je ons hiervoor uitgebreid bedanken.

  Deze lichtbruine schoenveters doen het bijzonder goed in combinatie met lichtgele, witte, blauwe, paarse en rode schoenen. Aan jou de keuze!


  Beoordeel
  Model: 8M-Flat-LightBrown
  Elasticiteit tot 16%
  Breedte: 8mm
  Vervaardigd uit kwalitatief polyester
  OEKO-TEX® goedgekeurd certificaat