• 490+ verkocht

  Platte paarse schoenveters

  3,99 €
  Lengte (cm)
  Langer voor laarzen » Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

  Je hebt waarschijnlijk al gemerkt dat we bij Feetunique grote aandacht besteden aan kleuren en hun betekenissen. Paars is echter een kleur waar we geen duidelijke stempel kunnen op drukken. We weten maar een ding zeker over deze schoenveters: de kleur paars heeft veel meer in zijn mars dan op het eerste gezicht lijkt. Zie het gerust als een ui die uit verschillende laagjes bestaat.

  Laten we dus eerst en vooral proberen om deze verschillende lagen tevoorschijn te pellen. Aanvankelijk heeft deze kleur jazzy en creatieve eigenschappen. Wanneer we echter een diepere blik werpen op deze kleur, ontdekken we iets mysterieus. Op het eerste gezicht kan je deze kleur verwarren met zwart, marineblauw of een kleur in een van deze schakeringen. Als je deze schoenveters echter van dichterbij gaat bekijken, dan zal je de echte magie van deze paarse kleur kunnen waarnemen. Deze schoenveters geven je schoenen een stoutmoedig en onbevangen uitzicht, maar wees er je vooral goed van bewust dat voor alles een tijd en een plaats is. Net als een clown op een uitvaart weet paars wanneer het ingetogen moet zijn en wanneer deze kleur zijn uitbundige aard kan laten zien. Alles hangt af van de situatie waarin deze schoenveters gedragen worden.

  Onze platte paarse schoenveters kan je net zo goed in zwarte of witte schoenen als in schoenen met een wat fellere kleur dragen. Combineer ze gerust met geel, groen of rood als je vindt dat je schoenen extra aandacht verdienen. 


  Beoordeel
  Model: 8M-Flat-Purple
  Breedte: 8mm
  Vervaardigd uit kwalitatief polyester
  Elasticiteit tot 16%
  OEKO-TEX® goedgekeurd certificaat