• 40+ verkocht

  Super brede blauwe schoenveters

  3,99 €
  Lengte (cm)
  Langer voor laarzen » Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Maximale zichtbaarheid
  • Creëer een unieke look

  Super brede blauwe schoenveters: een verjongingskuur voor je sneakers

  Een blauwere ervaring zal je nooit meer beleven; super brede blauwe schoenveters in je schoenen is als de overweldigende kracht van een oceaan. De diepe kleur lijkt eindeloos. Met deze schoenveters in je schoenen beleef je een nooit eerder ervaren frisheid, net alsof iets over je heen streek. Wat was dat?

  Het was het ultieme comfortabele gevoel, het gevoel dat het niet beter kan.

  Er bestaat geen frisser gevoel. Je straalt van zelfvertrouwen omdat je maar al te goed weet dat je sneakers in volledige harmonie zijn met de rest van je outfit en dat je kan rekenen op heel wat goedkeurende blikken. Eenmaal je kennis hebt gemaakt met deze schoenveters zal je je afvragen hoe je het al die tijd zonder deze unieke veters hebt kunnen doen en of je nog steeds diezelfde persoon als vroeger bent.

  Misschien niet?

  Een blauw dat zo opvallend en stijlvol is, is als een refresh-knop. Deze nieuwe schoenveters zullen er meteen ook je sneakers als nieuw laten uitzien. Misschien voel je jezelf wel zo goed dat je een marathon aankunt, of misschien neem je een weekje vakantie om lekker te relaxen op de bank.

  De kans is echter groot dat je voor de gulden middenweg kiest; dat je een keuze maakt tussen een tsunami en de rustige getijden, tussen de hemel en je nieuwe paar schoenen, tussen verbazing en perfectie.

  Ontdek met je nieuwe super brede blauwe schoenveters nieuwe horizonten. Het maakt helemaal niet uit waar ze je heenbrengen; je weet dat je er fantastisch uitziet en dat zelfvertrouwen helpt je om de hele wereld te ontdekken.  


  Beoordeel
  Model: 18M-Flat-Blue
  Breedte: 16mm
  Vervaardigd uit kwalitatief polyester