• Super brede fluoriserend groene schoenveters

  3,99 €
  Lengte (cm)
  Help me de juiste lengte te kiezen

  Uitverkocht

  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Maximale zichtbaarheid
  • Creëer een unieke look

  Jonge mensen van deze generatie hebben samen besloten dat neon kleuren het nieuwe zwart zijn. Als je dus op zoek bent naar een jeugdig uiterlijk, vergeet dan niet om eens aan neon kleuren te denken. Dit paar leeft werkelijk en past prachtig bij elk type donkere schoenen.

  Wij bieden schoenveters aan in verschillende breedte varianten. Dunne schoenveters zijn ideaal als je op zoek bent naar een ietwat formeel uiterlijk, terwijl schoenen die zelf al iets breder zijn goed combineren met brede schoenveters. Deze combinatie werkt heel erg goed als je op zoek bent naar een informele look. Deze veters (16mm) zijn de breedste die wij tot nu toe in onze selectie aanbieden en deze zijn perfect voor feestjes.

  Onze neon groene schoenveters zijn opvallend door hun felle aura en hoe ze zelfs jouw oudste schoenen kunnen opleuken. Dit paar werkt helemaal goed als je ze draagt in combinatie met donkere schoenen, zoals bruine of zwarte. De breedte en de textuur van deze veters kan pas volledig gewaardeerd worden als je ze in het echt ziet en aanraakt.

  Er zijn veel winkels die tegenwoordig schoenveters aanbieden, maar wij zijn er zeker van dat Feetunique jou verreweg de meest comfortabele online winkel ervaring kan bieden die je ooit hoopt te hebben. Wij zijn er trots op dat wij gebruik maken van innovatieve bezorgsystemen die wij inzetten voor alle verzendingen. Andere webwinkels maken namelijk gebruik van koeriersdiensten en deze methode vinden wij te duur. Wij vinden het vervelend dat onze klanten thuis moeten wachten totdat de bezorger komt opdagen. Als je bij ons besteld, vallen je veters gewoonweg bij je thuis in de bus, zonder gedoe.

  Bij Feetunique worden je schoenveters dus verzonden via de reguliere post. Hiervoor zetten wij onze partner, de Deense Post, in als onze officiële bezorger. Naast het feit dat deze verzendmethode veel goedkoper is dan bij de meeste webwinkels, kun je onze veters ook nog eens binnen 2-4 dagen thuis verwachten.

  Beoordeel
  Model: 18M-Flat-NeonGreen
  Breedte: 16mm
  Vervaardigd uit kwalitatief polyester