• Super brede groene schoenveters

  3,99 €
  Lengte (cm)
  Langer voor laarzen » Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Maximale zichtbaarheid
  • Creëer een unieke look

  Super brede groene schoenveters voor een frisse look

  Sneakers hebben er nog nooit zo fris uitgezien als met deze super brede groene schoenveters. Dit zijn het soort schoenveters die je bij het vastknopen het gevoel geven om de frisse buitenlucht te willen inademen. Buig je iets meer voorover. Ruik je het? Dit is de geur van pure frisheid.

  Bestaat er een mooiere manier om je dag te starten? Schrap de koffie maar alvast van je boodschappenlijstje. Deze schoenveters leveren je de nodige energie om er de hele dag tegenaan te gaan.

  Dat komt omdat met deze schoenveters je voeten een echte fotosynthese ondergaan. Zoals planten door middel van dit proces voedingsstoffen opnemen wordt ook je energie gevoed. Deze flexibele en ademende kwaliteitsvolle wijnranken activeren overdag je innerlijke energiestroom.

  Je voelt je groter waardoor je meteen ook groter lijkt. Je voelt je beter waardoor je er beter uitziet. Je voelt je lichter dus zweef je als een veertje. Waarheen wil je je laten meevoeren door de wind? Want hoe verder je reist, je opener je geest wordt en hoe meer mensen je laat genieten van de uitzonderlijke look van je sneakers.

  Misschien word je zelfs uitgeroepen tot koning of koningin van de wereld. Kan je deze verantwoordelijkheid aan? Precies, ook wij zijn hiervan overtuigd.

  Het gras is altijd groener aan de overkant. Althans dat beweert men. Wij weten alvast zeker dat onze super brede groene schoenveters je schoenen er beter laten uitzien dan deze van om het even wie.


  Beoordeel
  Model: 18M-Flat-Green
  Breedte: 16mm
  Vervaardigd uit kwalitatief polyester