• Super brede felroze schoenveters

  3,99 €
  Lengte (cm)
  Langer voor laarzen » Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Maximale zichtbaarheid
  • Creëer een unieke look

  Er is een reden waarom de kleur van deze veters niet simpelweg roze is, maar hot pink! Deze kleur is werkelijk opvallend en attractief en kan gedragen worden door jongens en meisjes. De veters hebben een breedte van 16mm, wat ze een stuk breder maakt dan de meeste veters op de markt. Als je op zoek bent naar iets spectaculairs hoef je niet verder te zoeken. Bestel daarom vandaag nog je eigen paar 16mm schoenveters in de kleur hot pink!

  Dit paar schoenveters is werkelijk uitgevonden om de term “uitzonderlijk” een afbeelding te geven. Het oppervlak van de veter is erg breed waardoor de kleur nog beter naar voren komt dan normaal. Alle eigenschappen van deze veters resulteren in een unieke en extraordinaire accessoire voor je schoen. Schoenveters die zo breed zijn als deze passen perfect bij schoenen met speciale brede veterogen, veterogen die je vaak ziet voorkomen in skaterschoenen.

  Het overnieuw opzetten van je stijl is iets wat je zo nu en dan moet doen. Als je dit goed doet geeft het je ego een goede boost. Projectie is namelijk een erg belangrijk onderdeel van het leven en het dragen van nieuwe kleren heeft een positief effect op hoe je jezelf ziet. Als het niet mogelijk is om elke week een nieuw paar schoenen te kopen kan je prima de spiegel voor de gek houden door je oude schoenen weer nieuw te laten lijken.

  Hoe, zal je je afvragen? En dit is nou precies waar Feetunique goed in is. Wij zijn een bedrijf die zich toelegt op het aanbieden van een grote selectie schoenveters, varierend in verschillende kleuren, patronen, lengtes en zelfs breedtes. Onze veters worden gerangschikt op hun eigenschappen en de links naar al deze categoriën kun je vinden aan de rechter bovenkant van deze webpagina. Blader rustig door al onze links heen om alle schoenveters te bekijken die wij op dit moment in onze webshop hebben.

  Als je een paar nachten elkaar met je vrienden uit gaat, maar op dit moment maar een paar schoenen hebt, moet je een truc gebruiken om het zo te laten lijken dat je elke dag iets nieuws draagt. Je kunt je schoenen decoreren met verschillende schoenveters en ze aanpassen aan de gelegenheid van de dag.

  Beoordeel
  Model: 18M-Flat-HotPink
  Breedte: 16mm
  Vervaardigd uit kwalitatief polyester