• 330+ verkocht

  Extra brede donkerblauwe schoenveters

  3,99 €
  Lengte (cm)
  Langer voor laarzen » Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

  Extra brede marineblauwe schoenveters doen het altijd goed

  Extra brede marineblauwe schoenveters geven je sneakers een frisse look. Je ziet er zowel verfijnd als speels uit, net zoals James Bond na een paar glazen Wodka-martini.

  Deze schoenveters hebben een ietwat mysterieuze uitstraling. Mensen zullen ze opmerken en daarna meteen doen alsof ze deze weer vergeten zijn. Maar jij hebt het gemerkt en dat voelt goed.

  De combinatie van marineblauwe schoenveters en donkerkleurige schoenen is net als staren in de diepten van de oceaan en je afvragen wat er zich onder het oppervlak bevindt. Moeten mensen bang zijn van je voeten? Nee, maar ze moeten deze wel serieus nemen, want met deze schoenveters is alles mogelijk.

  In combinatie met lichte of heldere kleuren zorgen extra brede marineblauwe schoenveters voor een zachte en evenwichtige uitstraling. Kan de intensiteit van deze marineblauwe kleur gecombineerd worden met feloranje? Natuurlijk! En beter nog: je schoenen zullen er fantastisch uitzien.

  Marineblauw is een basiskleur, net als zwart. Je kan deze schoenveters dan ook perfect dragen voor een ontspannende dag in het park, tijdens een gewone werkdag of op je eigen bruiloft. Kan het nog veelzijdiger?

  Extra brede marineblauwe schoenveters geven je schoenen kracht en er is maar een manier om deze te zelf te ervaren.


  Beoordeel
  Model: 12M-Flat-NavyBlue
  Elasticiteit tot 16%
  Breedte: 12mm
  Vervaardigd uit kwalitatief polyester
  OEKO-TEX® goedgekeurd certificaat