• 30+ verkocht

  Extra brede fluo groene schoenveters

  3,99 €
  Lengte (cm)
  Langer voor laarzen » Help me de juiste lengte te kiezen

  Uitverkocht

  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

  Neon lijkt weer helemaal terug te zijn in de modewereld, dus we hebben hier dan ook wat varianten voor teruggebracht bij onze schoenveters. Onze 12mm schoenveters zijn nu dus ook verkrijgbaar in neon groen, een kleur die erg gaaf en verfrissend is, zeker als je ze combineert met donker gekleurde schoenen. Koop vandaag nog een paar en geniet gelijk van je nieuwe trendy uiterlijk.

  Onze veters zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes waar je uit kunt kiezen. Onze neon groene veters zijn bijvoorbeeld te koop in 110 en 135 cm varianten. De 12mm veter is ook de breedste uit onze collectie. Het is breder dan een gewone veter, zoals de veters die bij nieuwe schoenen geleverd worden en dit zorgt er voor dat de kleur zelfs nog meer opvalt. Als je hulp nodig hebt om de juiste lengte en breedte van je schoenveters uit te zoeken, neem dan een kijkje in ons blog. De link kan gevonden worden onder de informatie sidebar aan de linkerkant van je scherm.

  Wij bieden onze klanten niet alleen een grote variatie aan keuzes, maar wij houden onze producten ook betaalbaar. Een nieuw paar veters kost namelijk maar €3,99. Behoorlijke kortingen worden ook nog gegeven voor grotere bestellingen met een minimum zo laag als twee paar.

  Zelfs de verzendkosten van onze producten liggen lager dan bij de meeste andere online leveranciers. Wij maken dit mogelijk door geen gebruik te maken van koeriersdiensten, wat de concurrentie vaak wel doet. Wat wij doen is het versturen van je bestelling via de gewone post, wat de kosten voor onze klanten verlaagd. Koeriersdiensten moeten verder ook nog het pakket afleveren bij de koper zelf, waardoor het mogelijk is dat je lang thuis moet wachten. Als je er namelijk niet bent bij de aflevering, moet je de bestelling vaak zelf ophalen bij het postkantoor. Om deze redenen hebben wij gekozen voor de normale postbezorging. Je hoeft alleen maar 2-4 dagen te wachten en regelmatig je brievenbus te controleren. Minder gedoe, minder kosten!

  Koop onze veters vandaag en geniet snel van het resultaat!

  Afhankelijk van je schoenmaat, heb je verschillende veter lengtes nodig.

  Een paar van onze 12mm neon groene veters is een goede aankoop om een schoenveter collectie mee te beginnen. Plaats je bestelling vandaag nog en zie voor jezelf hoeveel een nieuwe schoenveter kan veranderen in je algehele uiterlijk. Wij accepteren Paypal en de grote creditcard maatschappijen als betaalmiddelen.

  Beoordeel
  Model: 12M-Flat-NeonGreen
  Elasticiteit tot 16%
  Breedte: 12mm
  Vervaardigd uit kwalitatief polyester
  OEKO-TEX® goedgekeurd certificaat