• 20+ verkocht

  Extra brede felroze schoenveters

  3,99 €
  Lengte (cm)
  Langer voor laarzen » Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

  Hot pink is de felle variant van roze, een tint die erg sterk en aantrekkelijk is. De kleur zelf kan redelijk overrompelend werken, maar als je het combineert met licht gekleurde schoenen kan het contrast een mooi gebalanceerd uiterlijk geven.

  Kleding in hot pink ziet er vaak gewaagd uit en het dragen van hot pink in je schoenen zal dan ook wel wat hoofden doen draaien. In deze 12mm categorie, ons breedste type veter in de catalogus, zal de kleur zelfs nog meer opvallen! Dit is dus perfect als je graag opvalt, maar je moet nog wel even de juiste lengte kiezen. Onze veters in Hot pink zijn verkrijgbaar in de varianten 110 en 135 cm. Je kiest eigenlijk gewoon de lengte afhankelijk van het aantal veterogen in je schoenen. Minder veterogen is de kortere veter en vanzelfsprekend betekend meer veterogen dat je beter voor de langere veter kan kiezen.

  Het is belangrijk dat we ons constant blijven door ontwikkelen om zelfvertrouwen te houden. Omdat het bijhouden van een grote collectie erg duur kan zijn, hoeft het hebben van een grote collectie schoenveters dat helemaal niet te zijn! Begin je verzameling door een paar 12mm veters te kopen in Hot pink die al verkrijgbaar zijn voor maar €3,99!

  Koop onze veters vandaag en geniet snel van het resultaat!

  Afhankelijk van je schoenmaat, heb je verschillende veter lengtes nodig.

  Ook al zijn onze schoenveters relatief goedkoop, is de kwaliteit onberispelijk. Dit komt omdat wij dikke draden gebruiken die niet zo gemakkelijk slijten als andere dunnere draden. De kleuren die wij gebruiken hebben ook een goede dichtheid waardoor de kleur langer sterk en rijk blijft, zelfs na een paar wasbeurten.         

  Plaats je bestelling vandaag nog en je ontvangt je gewenste producten al binnen 2-4 dagen. Wij versturen al onze bestellingen via de Deense Post als gewone post in plaats van het gebruik van koeriersdiensten. Deze verzendmethode is veel goedkoper en kost maar €2,50! Vertragingen en ander gedoe wordt op deze manier ook vermeden. Je kunt verder lezen over onze verzendmethodes door te klikken onder het Informatie kopje links op je scherm.

  Beoordeel
  Model: 12M-Flat-HotPink
  Elasticiteit tot 16%
  Breedte: 12mm
  Vervaardigd uit kwalitatief polyester
  OEKO-TEX® goedgekeurd certificaat