• Extra brede fluoriserend oranje schoenveters

  3,99 €
  Lengte (cm)
  Langer voor laarzen » Help me de juiste lengte te kiezen

  Uitverkocht

  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

  Neon oranje is een felle kleur die gegarandeerd hoofden laat draaien, zeker als je ze draagt met donker gekleurde schoenen. Deze kleur is verkrijgbaar in onze 12mm variant, een breedte die opvallender is dan de normale schoenveters. Een paar neon oranje veters, zal je schoenen absoluut uniek laten lijken en je gehele uiterlijk doen opfleuren.

  Wij zijn er trots op dat we je onze 12mm neon oranje schoenveters kunnen presenteren. Het is de breedste veter die wij tot nu toe hebben en ze zijn verkrijgbaar in een kleur die uniek en modieus is. Je zult zelden een schoen zien met neon veters erin, dus sla je slag.

  De veters zijn ook verkrijgbaar tegen een betaalbare prijs. Voor maar €3,99 ben jij al de eigenaar van een nieuw paar veters. Je kunt zelfs nog meer geld besparen door in een keer meer dan één paar te bestellen. Als je bijvoorbeeld twee paar veters vind die je wilt kopen heb je recht op een korting van €1,29, zolang je ze maar tegelijkertijd koopt. Bij drie paar loopt de korting op tot €2,58.

  De prijzen zijn echt heel scherp, zeker gezien de kwaliteit van onze schoenveters. Dikke draden en rijke kleuren maken onze veters het beste van het beste en een goede investering, aangezien onze veters duurzaam genoeg zijn om verschillende weersomstandigheden en wasbeurten te doorstaan.

  De veters zijn verkrijgbaar in twee verschillende lengtematen: 110 en 135 cm. Het is erg belangrijk dat je de juiste lengte kiest voor het type schoenen wat je gebruikt, omdat veters van een verkeerde lengte een erg slordige indruk geven. In essentie hebben de kleinere schoensoorten zoals sneakers en topsiders de korte variant nodig, terwijl grotere types zoals laaren de 135 cm nodig hebben. Je kunt ook advies halen uit ons blog over de juiste lengte, maar ook over bijvoorbeeld nieuwe creatieve manieren om je veters te strikken.

  Koop onze veters vandaag en geniet snel van het resultaat!

  Afhankelijk van je schoenmaat, heb je verschillende veter lengtes nodig.

  Wij kijken er naar uit om zaken met je te doen! Blader door onze catalogus en kies de veters uit die je graag wilt hebben. Je kunt betalen via Paypal of via de grotere creditcard maatschappijen en wij sturen vervolgens alle bestellingen op via de post. Deze verzendmethode kost maar €2,50  en je hoeft niet speciaal thuis te wachten om ze in ontvangst te nemen. Koop vandaag nog je veters!

  Beoordeel
  Model: 12M-Flat-NeonOrange
  Elasticiteit tot 16%
  Breedte: 12mm
  Vervaardigd uit kwalitatief polyester
  OEKO-TEX® goedgekeurd certificaat