• 300+ verkocht

  Extra brede lichtgrijze schoenveters

  3,99 €
  Lengte (cm)
  Langer voor laarzen » Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

  Extra brede lichtgrijze schoenveters zitten net zo goed als ze er uitzien

  Met extra brede lichtgrijze schoenveters kom je elke kamer als een rockster binnen. Het is net alsof je onafgebroken een rookmachine met je meedraagt. Deze schoenveters werden speciaal ontworpen om een heel stadion te verbazen.

  Neem even de tijd om deze schoenveters goed onder de loep te nemen als ze bij jou thuis geleverd worden. Ze zijn duurzaam, maar tegelijkertijd heel zacht. De kleur is helder, maar heeft een mistige toon, die zorgt voor een unieke look. Als je deze door je schoenen rijgt en vervolgens je voeten in je schoenen laat glijden ervaar je een comfort net alsof je over wolkjes loopt.

  Klopt helemaal: met deze schoenveters is het net alsof je hoog door de wolken zweeft, niet alleen omdat deze schoenveters zo comfortabel aanvoelen, maar net zo zeer omdat je er zo bijzonder uitziet. Hoe kan je optimaal van een feestje genieten? Alcohol? Helemaal niet! Genieten doe je als je weet dat je er onweerstaanbaar uitziet met je lichtgrijze schoenveters in je lichtblauwe schoenen. Of misschien krijg je net een kick van een paar donkergrijze schoenen met een snufje lichtgrijs erdoorheen geweven? Met deze schoenveters ben je niet meer te houden!

  Bereid je er alvast maar op voor dat iedereen verliefd zal worden op je schoenen. Deze look zal de ogen van alle toeschouwers laten fonkelen.

  Waar rook is, is vuur. Dat is een feit. Met onze extra brede lichtgrijze schoenveters zal je er dan ook bijzonder hot uitzien.


  Beoordeel
  Model: 12M-Flat-LightGrey
  Elasticiteit tot 16%
  Breedte: 12mm
  Vervaardigd uit kwalitatief polyester
  OEKO-TEX® goedgekeurd certificaat