• 170+ verkocht

  Extra brede donkerbruine schoenveters

  3,99 €
  Lengte (cm)
  Langer voor laarzen » Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

  Extra brede donkerbruine schoenveters voor een uitzonderlijke veelzijdigheid

  Met extra brede donkerbruine schoenveters in je sneakers, creëer je een uitzonderlijke trend. Ze laten je schoenen niet meteen opvallen, maar benadrukken je eigen woorden, je wijsheid en je stijl.

  Het maakt deze schoenveters helemaal niet uit waar je ze draagt. Ze gaan helemaal in de omgeving op, zonder zich te willen verbergen en doen het overal goed, waar je ze ook heen brengt.

  Met deze schoenveters leef je in het heden. Ze doen het zowel goed in het gedrang tijdens een concert als op het podium zelf. Als je met deze schoenveters een muziekfestival bezoekt, dan gaan andere festivalgangers ervan uit dat je deel uitmaakt van de band en maken ze speciaal voor jou het pad vrij naar het podium.

  Donkerbruin is echter ook een basistint, wat betekent dat je deze kleur perfect kan combineren met om het even welke kleur. Zo staan ze bijvoorbeeld prachtig met goud, roze, mint en turquoise. Vrij hippe kleuren, niet? Als je deze schoenveters in een discotheek draagt, dan kan je rekenen op gratis drank om te vermijden dat je de tent verlaat. Draag je ze bij een sollicitatiegesprek, dan word je meteen aangenomen.

  Of je nu in je eentje thuis zit of druk bezig bent om de wereld te veroveren, met extra brede donkerbruine schoenveters maak je je dromen vast en zeker waar en eenmaal je deze hebt verwezenlijkt straal je van zelfvertrouwen.


  Beoordeel
  Model: 12M-Flat-DarkBrown
  Elasticiteit tot 16%
  Breedte: 12mm
  Vervaardigd uit kwalitatief polyester
  OEKO-TEX® goedgekeurd certificaat