• 360+ verkocht

  Extra brede rode schoenveters

  3,99 €
  Lengte (cm)
  Langer voor laarzen » Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

  Trots op je sneakers met extra brede rode schoenveters

  Met extra brede rode schoenveters tover je je sneakers om tot speakers. Je neemt het swingende geluid overal met je mee. Elke stap die je neemt klinkt als een aangename beat.

  Simpelweg gezegd: zolang jij er niet bent gaat het feestje niet van start en waar je ook bent is het feest.

  Rood is een positieve luidruchtige kleur. Het is het soort kleur waar je dingen mee voor elkaar krijgt, terwijl alle anderen lui achterover blijven zitten. Het rood van onze schoenveters loopt nooit uit en gaat nooit vervagen. Ook bij intens gebruik rafelen onze schoenveters nooit uit. Dit alles maakt onze extra brede rode schoenveters tot unieke exemplaren die een leven lang meegaan, van de eerste dag toen je ze in je schoenen knoopte tot ver na je schoenen helemaal versleten zijn.

  Daarna kan je ze nog perfect gebruiken in je nieuwe paar schoenen en je nieuwe paar schoenen en ... zo kunnen we nog wel een tijdje doorgaan. Uiteindelijk zal je deze schoenveters niet meer kunnen missen en zullen deze aanvoelen als een vast onderdeel van je voeten.

  Toch is een waarschuwing op zijn plaats: deze rode schoenveters zijn niet voor iedereen geschikt. Met deze schoenveters sta je immers altijd in het middelpunt van de belangstelling, waar je ook gaat. Als je het niet leuk vindt dat er een spontaan applaus uitbreekt telkens als je een kamer binnenkomt, dan ga je beter voor een andere kleur.

  Onze extra brede rode schoenveters zijn zo helder dat ze meteen opvallen. Niet alleen jij, maar iedereen zal het verschil opmerken.


  Beoordeel
  Model: 12M-Flat-Red
  Elasticiteit tot 16%
  Breedte: 12mm
  Vervaardigd uit kwalitatief polyester
  OEKO-TEX® goedgekeurd certificaat