• Extra brede gele schoenveters

  3,99 €
  Lengte (cm)
  Langer voor laarzen » Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

  Geel is een felle kleur die goed opvalt. Wij raden dan ook aan dat je het heel veel draagt. Een paar gele schoenveters kunnen je daarbij helpen en deze zullen je uiterlijk jonger laten lijken. Kies voor deze 12mm variant die de kleur nog beter benadrukt, iets wat er prachtig uit zal zijn in combinatie met simpele zwarte schoenen.

  Verzenden

  De manier waarop wij onze producten bezorgen bij Feetunique is uniek. Wij zijn er namelijk achter gekomen dat de kosten van het bezorgen van online bestellingen onnodig duur is, dus wij hebben een manier bedacht om onze veters zo goedkoop mogelijk te verzenden. Aangezien onze veters simpel in een envelop passen, verzenden we ze ook gewoon als een brief.Op deze manier worden de verzendkosten teruggebracht tot €2,50.

  Een ander probleem wat wordt opgelost met onze verzendmethode is wat altijd bij koeriersdiensten komt kijken. Pakketten moeten namelijk vaak persoonlijk ontvangen en ondertekend worden door de persoon in kwestie. Dit betekend dat je thuis moet wachten totdat het pakket arriveert, omdat je anders zelf naar het postkantoor moet om je bestelling af te halen. Bij het normale post systeem, plaats je simpelweg de bestelling en wacht je tot het bij je thuis in de bus valt: je hoeft niets te ondertekenen en kan dus rustig je gang gaan.

  Kwaliteitsproducten

  Onze schoenveters worden gemaakt met kwaliteitsmaterialen die duurzaamheid en pracht garanderen. De meeste van onze klanten zijn zo tevreden dat ze terugkeren bij onze catalogus om meer veters uit te zoeken, nadat ze de kwaliteit van onze veters eenmaal geprobeerd hebben.

  Koop vandaag nog een paar 12mm veters om zelf te ervaren wat gele veters met je uiterlijk doen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende lengtematen. Mocht je vragen of suggesties hebben over / voor onze producten of onze website kan je ons altijd een email sturen naar cc.detail.rb@gmail.com of laat een bericht achter via onze beoordelingsformulieren in onze catalogus. Wij horen graag van je!

  Beoordeel
  Model: 12M-Flat-Yellow
  Elasticiteit tot 16%
  Breedte: 12mm
  Vervaardigd uit kwalitatief polyester
  OEKO-TEX® goedgekeurd certificaat