• 920+ verkocht

  Extra brede zwarte schoenveters

  3,99 €
  Lengte (cm)
  Langer voor laarzen » Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

  Met extra brede zwarte schoenveters ziet de toekomst er mooier uit

  Met extra brede zwarte schoenveters stap je de toekomst tegemoet. Het zijn elitaire accessoires die andere schoenen doen lijken op oude relikwieën en hiermee kan je onmogelijk de toekomst in stappen. Dit klinkt bijzonder oncomfortabel en al helemaal niet modieus.

  De schoenveters van FeetUnique bezorgen je niet alleen een uniek comfort, ze geven je ook een futuristische look.

  Wanneer je deze schoenveters door je sneakers rijgt krijg te meteen een House-beat te horen die je de hele dag met je meedraagt. Of je deze schoenveters nu door je limited-edition sneakers rijgt om je nieuwste skate video te realiseren of deze gebruikt als aanvulling op je hele outfit, onze extra brede zwarte schoenveters zullen je nooit teleurstellen.

  Zwart is de meest krachtige kleur voor schoenveters. Ze vormen de basis, het startpunt van je gehele outfit. Ze zijn als de betonnen wortels van een stedelijke jungle en laten de hele stad meelopen op jouw beats. Met deze schoenveters in je sneakers krijg je op zijn minst dat gevoel en is dat niet het enige wat telt?

  Extra brede zwarte schoenveters zijn als veiligheidsgordels; ze geven je voeten dat veilige gevoel waar je ook heengaat of wat je ook doet. Qua uitzicht echter lijken ze helemaal niet op veiligheidsgordels; ze doen eerder denken aan een ritje met een cabrio sportwagen terwijl je rechtopstaand je haren laat wapperen in de wind.

  Op een ruimteschip stappen? Een virtuele wereld betreden? Rijg dan deze schoenveters door je schoenen.

  De enige vraag die nog rest: hoe zou de toekomst er uitzien zonder deze schoenveters?


  Beoordeel
  Model: 12M-Flat-Black
  Elasticiteit tot 16%
  Breedte: 12mm
  Vervaardigd uit kwalitatief polyester
  OEKO-TEX® goedgekeurd certificaat