• 1770+ verkocht

  Ronde donkerblauwe schoenveters

  3,99 €
  Lengte (cm)
  Langer voor laarzen » Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

  Ronde marineblauwe schoenveters spreken tot ieders verbeelding

  Met deze marineblauwe schoenveters heb je altijd de wind in de zeilen. Deze donkerblauwe prestigieuze kleur staat voor duurzaamheid en geven je laarzen een tijdloze uitstraling. We beweren hierbij echter helemaal niet dat deze enkel voor laarzen geschikt zijn. Elk soort schoenen staan fantastisch met marineblauwe schoenveters en dat zal de kapitein van het schip zeker beamen. Zij is namelijk heel kieskeurig als het op schoenveters aankomt.

  Dat is dan ook de reden waarom ze nooit de deur uitgaat zonder eerst haar marineblauwe schoenveters vast te strikken. Dit donkerblauw is als een uitgestrekte blauwe oceaan. Deze kleur laat je voeten er zowel in stijl als in temperatuur ‘cooler’ uitzien. Elke gerenommeerde interieurarchitect weet dat marineblauw een geruststellend en kalmerend gevoel geeft. Als je ons niet gelooft, dan kan je dit gerust bij een kleurconsulent navragen. Deze zal je precies hetzelfde vertellen.

  Waarom staat de kleur donkerblauw zo hoog aangeschreven? Wij vermoeden dat iedereen gefascineerd is door deze kleur omdat die mysterie uitstraalt. Het is als de donkerblauwe diepte van de oceaan. Als je deze kleur gebruikt om een schilderij te maken, dan schilder je uren aan een stuk gehypnotiseerd door. Donkerblauw is zowel een krachtige en robuuste kleur als een aantrekkelijke en verleidelijke kleur, net zoals de zeldzame Thelymitra Jonesii orchidee (zo zeldzaam dat ook Google deze bijna niet vindt).

  Sta ons toe om jou nogmaals te overtuigen van de uitzonderlijke kracht die uitgaat van deze schoenveters. Maak je schoenen stevig vast met onze marineblauwe schoenveters en laat je in vervoering brengen.

  Werelds goed is eb en vloed, maar onze donkerblauwe schoenveters zullen je nooit in de steek laten.

  Beoordeel
  Model: 4M-Round-NavyBlue
  Breedte: 4mm
  Worden vaak in laarzen gedragen
  Vervaardigd uit kwalitatief polyester
  Elasticiteit tot 16%
  OEKO-TEX® goedgekeurd certificaat