• 560+ verkocht

  Ronde zwarte & rode schoenveters

  3,99 €
  Lengte (cm)
  Langer voor laarzen » Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

  Ronde zwarte en rode schoenveters voor wie echt durft

  Ronde zwarte en rode schoenveters onderscheiden je schoenen van saaie exemplaren. Welk type schoenen je ook draagt, deze schoenveters laten je voeten eruitzien alsof je pas langs een muur omhoog rende en een achterwaartse salto maakte.

  Waarschuwing: als je deze schoenveters draagt in een paar Heelys, dan bestaat de kans dat je ingerekend wordt voor overdreven snelheid.

  Met een combinatie van zwart en rood weet je nooit wat je te wachten staat. Spelen we een rustig en ontspannend partijtje dammen? Misschien. De kans is echter even groot dat we de computer van een meesterlijke computerspecialist kraken om te vermijden dat het universum vernietigd wordt. Met deze twee kleuren leef je van dag tot dag.

  Dit is het patroon van een gevaarlijke slang. Ontdek je op een van je tochten een adder die lijkt op je gloednieuwe stoere paar schoenveters, dan kan je maar beter onbeweeglijk stil blijven staan.

  Met welke kleur schoenen vormen deze schoenveters een mooie combinatie? Bestaat er wel een kleur die past met dit angstaanjagende zwarte en rode patroon? Zwarte en witte sneakers kunnen deze schoenveters perfect aan. Zwarte en rode laarzen? Dit is een viervoudige hemelse combinatie. Dus, wie weet... misschien kan geen enkele kleur tegen deze schoenveters op. Wil je het te weten komen, dan zal je dapper genoeg moeten zijn om dit te proberen.

  Wij weten alleen dat onze ronde zwarte en rode schoenveters een intensiteit hebben die perfect kan aansluiten op jou persoonlijkheid.


  Beoordeel
  Model: 4M-Round-Black-Red
  OEKO-TEX® goedgekeurd certificaat
  Breedte: 4mm
  Elasticiteit tot 16%
  Vervaardigd uit kwalitatief polyester
  Worden vaak in laarzen gedragen