• 4260+ verkocht

  Schoenveters - 4mm Zwart

  3,99 €
  Lengte (cm)
  Langer voor laarzen » Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

  Ronde zwarte schoenveters gaan goed met alles

  Met ronde zwarte schoenveters komen klasse en avontuur samen. In eerste instantie werden deze schoenveters ontworpen voor laarzen, maar eigenlijk schreeuwt elk paar schoenen om zwarte schoenveters zoals een wolf naar de volle maan.

  Dit zijn het soort schoenveters dat je draagt terwijl je de deal van je leven sluit in een private skihut in een mondain skioord. Dit zijn echter ook het soort schoenveters die je laarzen vragen als je door de sneeuw moet waden op zoek naar de grizzly beer die een paar kilometer verderop je sneeuwschoenen stal.

  Formeel? Check! Avontuurlijk? Zeker!

  Want dit is nu precies de bijzondere eigenschap van de kleur zwart. Zwart kan je bij elke gelegenheid dragen. Ben je uitgenodigd op een huwelijksfeest, dan is zwart een veilige keuze en dat geldt net zo als voor op begrafenissen. De eerste dag van het nieuwe academiejaar of de laatste dag voor de vakantie? Een benefietavond of een exotische barbecue? Om het even waar je komt, zie je ronde zwarte schoenveters.

  Zwart staat goed bij elke andere kleur en dit kan niet over om het even welke kleur gezegd worden.

  Vergeet de uitdrukking 'zo wit als sneeuw', voortaan gaan we voor 'zo zwart als inkt'.

  Beweren dat ronde zwarte schoenveters een veilige keuze zijn, zou afbreuk doen aan hun waarde. Daarom houden we het liever bij een slimme keuze. Ronde zwarte schoenveters stralen immers immers zoveel meer uit.


  Beoordeel
  Model: 4M-Round-Black
  Breedte: 4mm
  Worden vaak in laarzen gedragen
  Vervaardigd uit kwalitatief polyester
  Elasticiteit tot 16%
  OEKO-TEX® goedgekeurd certificaat