• 220+ verkocht

  Ronde fluo groene schoenveters

  3,99 €
  Lengte (cm)
  Langer voor laarzen » Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

  Ronde fluo groene schoenveters

  Het gras lijkt altijd groener aan de overkant. In werkelijkheid is dit echter niet altijd zo, maar met ronde fluo groene schoenveters kom je toch al aardig in de buurt. Deze fluo kleur is groener en feller dan welke tint groen ook. 

  Deze schoenveters staan voor puur plezier. Met plezier rijg je ze ’s morgens door je schoenen, met plezier draag je ze de hele dag en op het einde van een fantastische dag maak je ze met plezier weer los. Hou je van discotheken, dan zijn deze fluo groene schoenveters een echte must. Stel je maar even voor hoeveel geld je kan besparen nu je geen gloeistaafjes meer hoeft te kopen.

  Ooit al eens meegemaakt dat het bruine, droge gras na een nachtelijke regenbui er 's morgens weer fris en stralend groen uitziet? Dat de buren je uitnodigen voor een heerlijke cocktail op hun frisgroene gazon. Dat is nu precies het zalige gevoel dat onze ronde fluo groene schoenveters je ook zullen bezorgen.

  Met fluo groene schoenveters zien witte schoenen er meteen fris en nieuw uit. In combinatie met zwarte laarzen lijkt het dan weer net alsof je het noorderlicht uit de hemel hebt geplukt en dit rond je warme wollen sokken hebt geweven.

  Als je op de juiste plaats zoekt, dan zal het gras aan de overkant altijd groener zijn. Met fluo groene schoenveters hoef je echter nooit lang te zoeken. Een blik op je schoenen en je weet meteen waar je het geluk kan vinden.


  Beoordeel
  Model: 4M-Round-NeonGreen
  Breedte: 4mm
  Worden vaak in laarzen gedragen
  Vervaardigd uit kwalitatief polyester
  Elasticiteit tot 16%
  OEKO-TEX® goedgekeurd certificaat