• 1500+ verkocht

  Ronde witte schoenveters

  3,99 €
  Lengte (cm)
  Langer voor laarzen » Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

  Ronde witte schoenveters stralen perfectie uit

  Wil je dat je schoenen er net zo puur uitzien als verse sneeuw, ga dan voor ronde witte schoenveters. Ervaar het grootst mogelijke kleurencontrast en kies een paar schoenveters dat niet alleen je schoenen laat schitteren, maar de hele wereld om je heen.

  Laat je kreten door de ruimte galmen – BwAH, bwAH, bwAAAAAH! – en stoom je klaar voor een nooit eerder ervaren enthousiasme, want deze schoenveters veranderen alles. Ze laten zich niet beperken door allerhande regels en veranderen het spel van zodra je denkt dit door te hebben. Herinner je je die scene uit de film Shawshank Redemption, waarbij Red het publiek vraagt hoe vaak ze aandacht besteden aan iemand zijn schoenen? Alsof het antwoord ‘nooit’ zou zijn? Nou, misschien was dat inderdaad wel zo in lang vervlogen tijden, maar sinds wij onze unieke schoenveters introduceerden zijn de tijden echt wel veranderd. Schoenen met onze schoenveters gaan immers nooit onopgemerkt voorbij!

  Voor sommige mensen is wit niet meer dan een lege ruimte. In werkelijkheid is wit echter de vermenging van alle kleurtinten van het zichtbare spectrum. Dat is dan ook waarschijnlijk de reden waarom wit de helderste kleur ooit is en waarom onze witte schoenveters onmisbaar zijn.

  Wit is een pure, delicate kleur en bestaat in zoveel verschillende tinten dat elke tint wit een specifieke naam heeft gekregen. Zo bestaat er eierschaal, ivoor en oude kant, maar net zo goed sneeuw, babypoeder en parelwit.

  Naast al deze bijzondere namen die de kleur wit gekregen heeft, bestaat er ook het 'FeetUnique wit' en dit is een kleur waarvan de tint nooit zal veranderen.


  Beoordeel
  Model: 4M-Round-White
  Breedte: 4mm
  Worden vaak in laarzen gedragen
  Vervaardigd uit kwalitatief polyester
  Elasticiteit tot 16%
  OEKO-TEX® goedgekeurd certificaat