• 1610+ verkocht

  Ronde choenveters - 4mm Donkergrijs

  3,99 €
  Lengte (cm)
  Langer voor laarzen » Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

  Met ronde donkergrijze schoenveters doorsta je elke storm

  Het verhaal van onze ronde donkergrijze schoenveters begint waarmee ze oorspronkelijk voor bestemd waren: laarzen. Maar zoals in de beste verhalen vormden deze schoenveters ook voor helden die andere schoenen wilden dragen een onuitputtelijke inspiratiebron.

  Het was een donkere en stormachtige dag en we stelden ons voor hoe de regenwolken eruit zouden zien als ze schoenveters waren. Zouden ze donderen bij elke stap die genomen werd? Zouden ze de drager ervan een elektrische ontlading bezorgen, net zoals de bliksem? Zou de intensiteit afhangen van de kleur van de schoenen? Er was maar een manier om hier achter te komen. 

  In combinatie met geel, wit en andere lichte kleuren is het net alsof met deze schoenveters een koude mist opkomt. Griezelig? Helemaal niet, het is als de airco in huis op een snikhete dag.

  Bij felle kleuren zoals oranje en rood vormen deze schoenveters een schril contrast. Deze combinatie herinnert ons aan de zonsondergang op de avond toen we deze schoenveters ontworpen. Het was alsof de hemel zich openscheurde en de donkergrijze wolken de opvallende kleur van de hemel wilden benadrukken. Met bruine en zwarte schoenen versmelten deze schoenveters zich als een schaduw waar je altijd kan op rekenen. 

  Met deze schoenveters voel je je zowel tijdens de donkerste en stormachtigste nachten als op de zonnigste en warmste dagen comfortabel. Eenmaal je ze gekocht hebt, rest nog een vraag: hoe zal jouw verhaal verlopen?


  Beoordeel
  Model: 4M-Round-DarkGrey
  Breedte: 4mm
  Worden vaak in laarzen gedragen
  Vervaardigd uit kwalitatief polyester
  Elasticiteit tot 16%
  OEKO-TEX® goedgekeurd certificaat