• 420+ verkocht

  Ronde paarse schoenveters

  3,99 €
  Lengte (cm)
  Langer voor laarzen » Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

  Ronde paarse schoenveters voor diegenen die uniek willen zijn

  Paars is net niet zo fel als rood, maar unieker dan blauw. Ronde paarse schoenveters geven laarzen en ander schoeisel een uitgesproken persoonlijke look. Het is de kleur die door royalty’s werd gedragen toen onze jaartelling nog uit 3 cijfers bestond (bijvoorbeeld het jaar 500 n.C.) en tot op de dag van vandaag is paars een wat ongebruikelijke stijlkeuze. Geen enkele andere kleur heeft dezelfde bijzondere eigenschappen als paars.

  Waarom vinden we de kleur paars niet terug in de regenboog? Omdat paars geen kleur van het visuele spectrum is. Het is een combinatie van rood en blauw en dit is meteen ook de reden waarom mensen niet meteen aan paars denken als hen gevraagd wordt om alle kleuren op te noemen. Met de kleur violet gaat men op in de massa. Met paars onderscheidt men zich van de massa.

  Het is algemeen bekend dat paars en geel een prachtige combinatie vormen. Paarse schoenveters in gele schoenen laten je opvallen, laat daar vooral geen twijfel over bestaan. Maar vergeet vooral de veelzijdigheid niet van paars. Paars heeft, in tegenstelling tot violet, meer dan een troef.

  Maar waarom paars niet combineren met om het even welke kleur? Zo gaat paars bijvoorbeeld perfect samen met wit. Of waarom paars niet combineren met geen enkele kleur? Zwart en paars vormen ook een perfecte combinatie.

  Vanaf een afstand hebben bergketens een paarse gloed die je een geweldig uitzicht bezorgt. Maar waarom zou je deze kleur enkel vanaf een afstand bekijken? Met onze schoenveters draag je deze fantastische kleur altijd bij jou.


  Beoordeel
  Model: 4M-Round-Purple
  Breedte: 4mm
  Worden vaak in laarzen gedragen
  Vervaardigd uit kwalitatief polyester
  Elasticiteit tot 16%
  OEKO-TEX® goedgekeurd certificaat