• 450+ verkocht

  Ronde groene schoenveters

  3,99 €
  Lengte (cm)
  Langer voor laarzen » Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

  Ronde groene schoenveters maken iedereen jaloers

  Ronde groene schoenveters zijn net als klimop die kronkelt op je schoenen, een mysterieuze plant die opstijgt uit de grond en enkel door jou uit de bodem kan gerukt worden, net zoals het ‘Zwaard in de Steen’. En gezien Koning Arthur hoogstwaarschijnlijk enkel een legende was, zal jij als Koning Arthur (of als Koningin Arthura) uitgeroepen worden tot heerser van het schoenveterrijk. Bestaat er een grotere eer?

  Groen is een uitgebalanceerde kleur, een perfecte mix van blauw en geel en de perfecte kleur voor schoenveters. Heb je een ook een groene fiets? Dan kan je zo deelnemen aan de X-Games want met groene schoenveters raak je nooit uit balans.

  Wat is de waarde van je voeten? Groen is immers ook de kleur van geld. Als mensen jou van kop tot teen bekijken, welke indruk wil je ze dan geven? Want als je groene schoenveters draagt dan straalt het financiële geluk van je af en kunnen noch de nationale goudreserve, noch de aandelen van Apple tippen aan jouw financiële toestand.

  Groen staat echter ook voor nieuw leven. Het is de kleur die je ziet als de lente in het land is. Groen wordt gekozen als kleur voor kinderkamers als toekomstige ouders het geslacht van hun baby nog niet kennen. Als het regent in de droogste woestijnen ter wereld, dan is groen het eerste teken van de hernieuwde vruchtbaarheid van de bodem.

  Groene schoenveters betekenen ook voor je schoenen een nieuw begin. Je schoenen zullen er niet alleen frisser en stralender uitzien, maar dit paar schoenveters zal het beste zijn wat je schoenen ooit is overkomen. Gegarandeerd!


  Beoordeel
  Model: 4M-Round-Green
  Breedte: 4mm
  Worden vaak in laarzen gedragen
  Vervaardigd uit kwalitatief polyester
  Elasticiteit tot 16%
  OEKO-TEX® goedgekeurd certificaat