• 410+ verkocht

  Ronde lichtblauwe schoenveters

  3,99 €
  Lengte (cm)
  Langer voor laarzen » Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

  Ronde lichtblauwe schoenveters voor het ultieme vakantiegevoel!

  Geniet van elke dag alsof het leven een eindeloze vakantie is, tenminste wat je schoeisel betreft. Met ronde lichtblauwe schoenveters krijg jij en iedereen om je heen meteen zin om te genieten van de buitenlucht. Zin in een biertje en een gigantische hamburger? Ik weet niet hoe jij erover denkt, maar een blik op deze schoenveters doet mij verlangen naar een spannende voetbalmatch.

  Maar het hangt van jou persoonlijk af waar je deze mooie dag die deze schoenveters vertegenwoordigen wilt doorbrengen. (Ja hoor, net zoals gekke wetenschappers zijn we erin geslaagd een fantastische dag door middel van hoogtechnologische toepassingen om te vormen tot deze schoenveters.)

  De lichtblauwe kleur van deze schoenveters is zo inspirerend dat het zelfs de donkerste horizon weer laat stralen. Maar bij welke kleur schoenen staan deze schoenveters nu het best?

  Een heel goede vraag! Wit lijkt een vanzelfsprekende keuze, maar gecombineerd met grijs ... Weet je? Rijg ze gewoon door een paar gele schoenen en je valt meteen op! Vind je een wat subtiele look beter, combineer ze dan met donkerkleurige schoenen. Of ... ja waarom geen andere tint blauw?

  Eigenlijk zijn de mogelijkheden eindeloos!

  Je bent op onze site uiteindelijk bij deze kleur terechtgekomen en het maakt eigenlijk helemaal niet meer uit met welke kleur schoenen je deze veters combineert: stralen zul je zeker.

  Pluk dus die dag!


  Beoordeel
  Model: 4M-Round-LightBlue
  Breedte: 4mm
  Worden vaak in laarzen gedragen
  Vervaardigd uit kwalitatief polyester
  Elasticiteit tot 16%
  OEKO-TEX® goedgekeurd certificaat