• Comfortabele binnenzolen voor hoge hakken

  8,49 €
  Size
  paar paar paar
  • Kwaliteit getest op duurzaamheid en fouten

  Weg zijn de dagen van het kiezen tussen stijl en comfort. Eindelijk kunt u beide hebben. Hoe is dat mogelijk? Bedenk u eens een paar zooltjes gemaakt van siliconen, welke zachtjes de schokken vanuit de druk van de bal van de voet opvangen wanneer u staat op hakken. Omdat ze bijna onzichtbaar zijn, kunnen ze ook in sandalen gedragen worden. 

  Beste Zooltjes voor Hoge Hakken

  Ontwikkeld voor alle soorten hoge hakken zijn Super Cushions de beste keuze voor comfort en pijnverzachting. Ze zijn perfect voor het absorberen van schokken, zowel bij de bal van de voet (het gedeelte achter de tenen) en de hiel, welke het meest gevoelige gedeelte van de voet lijkt te zijn en de meest pijnlijke drukpunten heeft. 

  De voet zinkt in de zool als in een zacht kussen, daarom de naam. Super Cushions stoppen de voet naar voren te glijden, wat vaak gebeurt als u hakken of verhogingen draagt. Wanneer de voet naar voren glijdt, worden de tenen in de punt van de schoen gedrukt, of u moet je aanspannen voor balans. Het dat, of uw hiel wrijft aan de achterkant van de schoen. Dit kan allemaal pijnlijk aanvoelen. Het dragen van een hiel met open teen is niet beter, want uw tenen komen vast te zitten in het gat en we weten allemaal dat dat ook pijnlijk kan zijn. 

  De beste optie is om Super Cushions te combineren met onze Heel Grip inleg als uw voeten van de hiel afglijden tijdens het lopen. Dit lost dit veel voorkomende probleem voor eens en altijd op. 

  Maar waarom zijn Super Cushions de beste inleg zolen voor hoge hakken? Toegegeven, er zijn vergelijkbare producten op de markt. De reden is een unieke combinatie van voordelen voor de dragers. De zolen zijn hand wasbaar met zeep. Na drogen zijn ze als nieuw, elke keer weer. 

  Ze zijn gemaakt van siliconen, wat perfect is voor hoge hakken door het dempend effect, de natuurlijke schokabsorptie en de zachtheid. Het garandeert de beste ondersteuning voor uw voeten. Het materiaal heeft een verkoelend effect, wat ze perfect voor de zomermaanden maakt, het seizoen om uw favoriete hakken te laten zien. Het neemt ook heel weinig ruimte in. De zolen zijn discreet en transparant. 

  Omdat siliconen zijn vorm behoudt en gewassen kan worden, kunnen uw zolen vrijwel eindeloos meegaan. Ze zijn makkelijk in elke schoen te stoppen. U heeft geen speciale techniek nodig. Eenmaal erin gestopt plakken ze aan uw schoen en zitten vrijwel vast. Een ander voordeel is dat ze in een universele maat komen. Uw schoenmaat maakt helemaal niet veel uit. 

  Bestel Super Cushions nu en vergeet voergoed de pijn. 

  Beoordeel