• Inlegzool voor voetboog ondersteuning

  9,99 €
  Size
  paar paar paar
  • Kwaliteit getest op duurzaamheid en fouten

  Deze inlegzool voor voetboog ondersteuning biedt de mediale boog de juiste ondersteuning, minimaliseert en voorkomt hielpijn door het reduceren van stress op het gebied tussen de tenen en het hielbot. Ze zijn een discreet en effectieve manier om de hoofd voetboog in uw voet te ondersteunen. Daarnaast nemen ze bijna geen ruimte in uw schoenen in. 

  Inlegzooltjes voor overpronatie

  Ondersteuning voor de hoofd voetboog voorkomt de voet van naar binnen rollen (overpronatie). De juiste ondersteuning voor uw boog van de sensatie van een brandend gevoel verzachten, alsmede erge pijn en discomfort. Ze helpen met het distribueren van de druk en helpen uw voeten naar de beste positie te brengen, zodat uw spieren en botten in de optimale conditie blijven. 

  De inlegzooltjes zijn erg effectief tegen platvoeten (waar de boog is ingestort) of als uw voeten chronisch moe zijn. Ze voorkomen verdere verzwakking. Daarnaast zijn de inlegzooltjes makkelijk in een paar schoenen te stoppen. Ze kleven aan de bodem van de schoen en blijven netjes op de plek. De bovenkant is gemaakt van comfortabel en esthetisch aantrekkelijk vegetarisch gebruind leder. 

  Beste inlegzooltjes voor voetboog ondersteuning

  De inlegzool is perfect voor boog ondersteuning, wat het geschikt maakt voor mensen die lijden aan plantaire faciitis of pijn op of rond de hiel of de voetboog. Het zal erge pijn ervaring verlichten als uw voeten een lange tijd hebben gerust, als na het zitten aan een bureau of wanneer u in de ochtend wakker wordt. 

  Het product is ideaal voor diegene die niet alleen instant pijnverlichting willen, maar ook een langetermijnoplossing. Arch Support zal overspannen spieren verlichten en ze helpen met optimale functie en versterking. Ze zijn het beste voor schoenen met lage tot geen boog ondersteuning, maar kunnen in vrijwel elke schoen gedragen worden. ALs uw schoenen relatief "plat" zijn in het midden, zijn ze zeer waardevol. 

  De inlegzooltjes zijn gemaakt van authentiek vegetarisch gebruind leder, wat zorgt voor superieur comfort en hoge duurzaamheid en vocht eliminatie. Tenzij u ze eruit haalt en wast, zullen ze wellicht uw schoenen overleven. Ze zijn bedoeld om in de schoen te blijven. 

  Er is geen specifieke activiteit waar de inlegzooltjes voor bedoeld zijn en zijn ontworpen om zich aan te passen aan de voetboog om pijn en medische condities te vermijden. 

  Om van het product te genieten, plaatst u Arch Support inlegzooltjes  in uw schoenen zonder de plaklaag te gebruiken. Als u eenmaal geprobeerd heeft om ermee te staan en het voelt goed, weer u waar ze moeten zitten en kunt u ze op de plek plakken. 


  Beoordeel