• Memory foam inlegzooltjes

  14,95 €
  Size
  Langer voor laarzen »
  paar paar paar
  • Kwaliteit getest op duurzaamheid en fouten

  We weten allemaal hoe zacht memory foam is. Het kan gevormd worden in elke vorm, wat het hét perfecte materiaal maakt voor verzorgende en therapeutische inlegzooltjes. Het zal vormen naar uw voeten, wat er voor zorgt dat u zich comfortabel voelt, elke keer als u uw schoenen aan doet. 

  Memory foam levert geweldige druk en pijn verzachting. Het helpt met het voorkomen van vermoeidheid, wat het de ideale optie maakt voor mensen die lange periodes op de voeten moet staan. 

  Inlegzooltjes in memory foam voor superieur comfort

  Memory foam inlegzooltjes verzachten hielpijn, voetboog pijn en pijn van plantaire fasciitis. Ze doen dit omdat ze zacht zijn en vormen naar uw voeten. Voor deze reden leveren ze ook onverbeterlijk comfort. Niets kan tegen de zachtheid op. Het is een gevoel wat niet omschreven kan worden, maar ervaren moet worden. 

  Inlegzooltjes in memory foam kan ook druk verminderen en pijn verlichten van likdoorns, hielspoor en neuroma. Ze nemen druk van alle pijnlijke plekken van de voet. Als u pijn erger wordt, raden we orthopedische inlegzooltjes aan.

  Onze memory foam inlegzolen helpen bij het gelijkmatig distribueren van druk en druk verminderen bij de bal van de voet. Ze stoppen voet rol, leveren passende ondersteuning aan de voetboog en absorberen schokken op de hielen. Ze zijn ook nog eens lichtgewicht. 

  Meest comfortabele inlegzooltjes

  Deze inlegzooltjes zijn de beste keus voor mensen die stijl en comfort waarderen. Ze nemen uw voeten hun unieke vorm aan om een zachte en passend gevoel. Memory foam inlegzooltjes helpen het postuur verbeteren, wat skeleto musculaire aandoeningen helpt voorkomen. Een slecht postuur is de leidende oorzaak van pijn in de rug en knieën en is het eerste symptoom van een medische conditie. Memory foam inlegzooltjes zijn een echt perfecte investering in uw gezondheid. 

  Als u problemen heeft met zweetvoeten, raden we onze "Refresh" houtskool zakjes aan, samen met de inlegzooltjes. Ze absorberen vocht en houden uw schoenen fris wanneer u ze niet draagt. 

  De inlegzooltjes zijn het beste bij lange periodes staan of wandelen. Dat is wanneer uw voeten moe en pijnlijk worden. U kunt ze ook dragen wanneer u aan het hardlopen bent, maar als u een knack voor marathons heeft, kijk dan eens bij onze prestatie categorie. 

  Onze memory foam inlegzooltjes komen in de maten 36 tot 47. Elke maat past twee schoenmaten. 

  Beoordeel