• Gel inlegzooltjes - Slim

  19,99 €
  Size
  paar paar paar
  • Kwaliteit getest op duurzaamheid en fouten

  Slim gel inlegzooltjes zijn geweldig als u veel moet staan, omdat ze schokken absorberen en meer demping geven dan een hard voeten bed. Ze reduceren voeten pijn en verlichten de brandende sensaties van voetvermoeidheid. Ze zijn dun, maar toch stabiel en robuust, wat een milde tot bovengemiddelde hoeveelheid ondersteuning geeft. Ze nemen weinig ruimte in de schoen in, dus u hoeft geen grotere schoenmaat te pakken, wat een groot nadeel is van andere inleg zooltjes op de markt. Dit is waar onze slim inlegzooltjes echt uitblinken. 

  Waarom zijn slim gel inlegzooltjes de beste inlegzolen voor het werk?

  U kunt ze de hele dag dragen in werkschoenen of gewone schoenen. Ze kunnen met de hand gewassen worden. Een perfecte pasvorm is gegarandeerd want de zooltjes worden op maat geknipt. Een van de hoofdredenen echter, is dat ze super dempend, schok absorberend en ondersteunend zijn. 

  Als u niet veel ruimte in uw werkschoenen heeft, maar toch deze voordelen nodig heeft, kijk dan niet verder dan de Slim gel inlegzooltjes. Uw werk behoeft veel staan en lopen, maar uw werkschoenen voelen hard en oncomfortabel aan? We raden aan deze slim inlegzooltjes eens te proberen. 2GO zweert als specialist in voetverzorging bij siliconen gel. Het is het beste materiaal als u op zoek bent naar minimale ruimte bezetting en maximale schokabsorptie. In combinatie met de genereuze vorm, garandeert het consistente ondersteuning voor uw voeten. 

  De Meest Duurzame Gel Inlegzolen

  Onze siliconen gel inlegzooltjes behouden hun vorm, wat betekent dat een langetermijneffect is gegarandeerd. In de meeste gevallen, zal het uw schoenen overleven! Ze zijn geweldig voor werk, lange wandelingen en andere dagelijkse activiteiten. Ze zijn niet gemaakt voor specifieke medische condities, maar het beste voor dagelijks gebruik. 

  Onze siliconen gel inlegzooltjes komen in twee maten: 37-42 en 42-46. Ze zijn makkelijk in elke schoen te stoppen. Pas de maat die uw maat bevat. 

  Beoordeel