• Sport Plus inlegzool

  14,95 €
  Size
  paar paar paar
  • Kwaliteit getest op duurzaamheid en fouten

  Sport Plus is een inlegzool die niet alleen uw prestatie een boost geeft, maar er ook voor zorgt dat u altijd beschermt bent tegen blessuren als u aan het trainen of sporten bent. Om optimale condities voor top prestatie te garanderen, is de juiste ondersteuning voor uw voeten van groot beland. Incorrecte houding tijdens het beoefenen van een sport is meer gebruikelijk dan u denkt. Het is ook de hoofdoorzaak van pijn, vermoeidheid en blessures.

  Beste inlegzolen voor hardlopen

  Rennen is goed voor u - normaal gezien. Met de verkeerde houding kan het slecht zijn voor u en zelfs gevaarlijk. Uw spieren zullen verslappen door het dragen van hogere druk dan normaal. U kunt ligament, bot of pees problemen krijgen, omdat deze de klappen opvangen in plaats van uw spieren. De eerste tekenen van een verkeerd postuur is snel moe worden. Als u dit op lange termijn bekijkt, ben u eerder het slachtoffer van chronische pijn en blessures. U moet nu de juiste beslissingen maken. 

  De beste inlegzolen voor wandelen

  Deze inlegzolen zijn ontworpen voor erg actief gebruik en dat is waarom ze lichtgewicht en anatomische gevormd zijn om uw voet op de plek te houden. Ze zijn geschikt voor de meeste types sport en wandelen, maar ook voor vrijetijdsbesteding. Ze verbeteren de fysieke prestatie en verminder tegelijkertijd pijn die ervaren wordt. 

  Overtollige druk op de hiel zorgt voor directe pijn en verhoord de kans op een toekomstige blessure. De Sports Plus inlegzool is geweldig in het absorberen en minimaliseren van de druk op de voet en hielen. Het zorgt voor een correct postuur, wat betekend dat de spieren die u wilt laten groeien ook daadwerkelijk groeien. 

  Bijna universele inlegzolen

  Deze inlegzolen zullen bijna elke sport schoen, wandelschoen en meer passen. Ze garanderen de optimale all-round prestatie. Deze inlegzolen zijn wasbaar en splijten zich op in modellen voor elke mogelijke maat. De bovenkant van de zool is blauw. Om het op de juiste manier in te brengen, zorg ervoor dat de achterkant van de hiel tegen de achterkant van de schoen zit. 

  De inlegzolen zijn geschikt voor iedereen die fysiek actief is. Als u een aandoening als plantaire faciitis of hielspoor ervaart van middel tot zware pijn, kijk dan in plaat van dit product eens in onze orthopedische categorie. 

  Beoordeel