• Heel level inlegzooltjes om tilten te voorkomen

  7,49 €
  Size
  paar paar paar
  • Kwaliteit getest op duurzaamheid en fouten

  Heel Level zijn kwaliteit inlegzooltjes die problemen corrigeren als het naar binnen leunen van voeten (pronatie) of naar buiten leunen (supinatie). Ze corrigeren het postuur door de binnenkant of de buitenkant op te liften waar nodig. Binnen en buiten tilten, leidt tot pijn in zowel de hiel als de voet. Uiteindelijk krijgt u hiervan ook knie en heup pijn. Heel Level inlegzooltjes helpen met de oplossing van dit probleem. Mensen met een incorrecte houding hoeven niet verder te kijken dat dit kwaliteitsproduct. Heel Level corrigeert voet positie om ervoor te zorgen dat uw voeten naar de zijkant leunen als u wandelt.

  Heel Level inlegzooltjes zijn niet gelimiteerd aan een specifieke schoen. U kunt ze in alle soorten schoenen dragen, omdat ze weinig ruimte in beslag nemen. Tegelijkertijd leveren ze een hoogwaardig comfort en zijn erg duurzaam. Ze zijn gemaakt van echt vegetarisch gebruind leder, wat naar alle waarschijnlijkheid uw schoenen overleeft. 

  Beste inlegzooltjes voor dagelijks gebruik

  Heel Level inlegzooltjes zijn niet geschikt voor maar één specifieke activiteit. Ze zijn het beste voor het corrigeren van een houding, wat betekent dat u ze elke dag kunt dragen. Een incorrecte houding kan een serie van problemen veroorzaken. Afhankelijk of u nu lijdt aan pronatie of supinatie, het kan leiden tot skelet- musculaire aandoeningen en vervorming, welke pijn in heupen en knieën veroorzaakt. 

  Heel Level inlegzooltjes zijn erg makkelijk om in schoenen te stoppen. Plaats ze aan de achterkant van de schoen onder de hiel. 

  Inlegzolen om spierkracht te verbeteren

  Als u voetpositie niet optimaal is, kunnen een aantal van uw voetspieren verrekken en overwerken, terwijl andere niet genoeg exercitie krijgen. Deze orthopedische inlegzooltjes zullen helpen met de restauratie van niet optimale voet functionaliteit en het terug naar normaal brengen, waardoor de spierfunctie verbeterd. Verbeterde spierfunctie zal tot sterkere spieren leiden. 

  Spieren die zichzelf kunnen trainen worden steeds sterker, zonder de inlegzooltjes te hoeven verwijderen. Orthopedische inlegzooltjes kunnen uw voeten sterker laten voelen en tegelijkertijd de druk op het spierweefsel en ligamenten doen verminderen

  Beoordeel