• DEO Inlegzooltjes

  5,95 €
  Size
  paar paar paar
  • Kwaliteit getest op duurzaamheid en fouten

  Deze deodorant inlegzooltjes zijn fris geurende inlegzooltjes die geactiveerde carbon bevatten, welke geuren en zweet absorberen. Deze zachte inlegzooltjes hebben een licht dempend effect. Mensen met voetgeur of vochtproblemen of diegene die hun voeten schoon en fris willen houden, zullen hier gek op zijn

  Hoe geurende voeten te fixen

  Het geactiveerde carbon in onze DEO-inlegzooltjes absorbeert effectief vocht en geuren van uw voeten. Ze zijn geperforeerd om transport en absorptie van carbonvocht te bevorderen. Het zachte en aangename aroma zal uw schoenen keer op keer fris laten ruiken. 

  Het gebruik van deze inlegzooltjes is niet gelimiteerd aan maar een paar schoenen. Ze kunnen op maat geknipt worden en zijn aardig dun, dus nemen geen plaats in uw schoenen. Wel een klein beetje, dus als uw schoenen al strak zaten, is het aan te raden om deze samen met onze "Replace" inlegzooltjes te nemen. Ze zijn superdun en wellicht de dunste op de markt, maar tegelijkertijd superieur in kwaliteit. 

  Verwijder slechte voeten geur

  Buiten de geur verwijderende geactiveerde carbon, hebben DEO-inlegzooltjes ook een top laag van ademend viscose stof en een bodem van latex schuim. In combinatie werken deze materialen samen om een geurvrije voet te geven. De inlegzooltjes zijn niet gelimiteerd aan een specifieke activiteit. Mensen die fysieke activiteiten doen zullen ze eerder waarderen omdat ze geuren en vocht tegengaan, waar veel actieve mensen problemen mee hebben. 

  De juiste maat kiezen

  Omdat de inlegzooltjes "cut to size" zijn, hoeft u zich geen zorgen te maken om de maat. Knip ze gemakkelijk naar de pasvorm van uw schoen. Ze zijn tussen de maten 36 en 47. Houd er rekening mee dat de zelf verfrissende zooltjes niet uitwasbaar zijn. Ze zijn redelijk discreet. Het zichtbare gedeelte van de zool is dof grijs of wit met fijne perforaties om het te laten ademen. 

  Makkelijk in gebruik

  Om de DEO-inlegzooltjes te gebruiken, volgt u de contouren van uw maat aan de achterkant met een schaar. Stop ze daarna gemakkelijk in uw schoenen. 

  Beoordeel