• Heel Grips

  3,99 €
  Size
  paar paar paar
  • Kwaliteit getest op duurzaamheid en fouten

  Ons Heel Grip product is de go-to optie als u het beu bent dat u uw schoenen uit schiet, of dat u uw hak schaaft aan de achterkant van de schoen. Meer mensen dan dat u verwacht zullen een paar schoenen houden desondanks deze problemen te hebben. Heel Grip is uw oplossing.

  Nadat u ze in de schoen heeft gestopt, raden we een schoenlepel aan, zodat u niet meteen uw nieuwe grips naar beneden duwt als u uw schoenen aantrekt. Het is niet nodig, maar een goede suggestie voor het meeste comfort. 

  De beste oplossing voor knellende schoenen

  Er zijn een aantal redenen waarom Heel Grip de beste manier zijn om oncomfortabele schoenen weer draagbaar te maken. Als eerste en beste, ze zijn makkelijk om in te doen. Ze zijn gemaakt van echt leder, wat superieure kwaliteit is. Ze zijn niet gelimiteerd aan hoge hakken, maar dat is wel het type schoen waar de meeste dames problemen mee ervaren. Ze voorkomen pijnlijke blaren. 

  Iedereen die schoenen heeft die niet helemaal goed passen, halen voordeel uit deze inlegzooltjes. Als uw schoen knelt tegen uw hakken, kijk dan niet verder dan Heel Grip om de perfecte grip op uw schoenen te krijgen. Ze lossen het probleem op dankzij een oplossing van anti-slipmateriaal en meer volume boven uw hakken. 

  Heel Grip inlegzooltjes kunnen gedragen worden in hakken, sneakers, werkschoenen en elke andere schoen. U kunt elk dagelijkse activiteit met ze uitvoeren. De pijnlijke sensatie van een lange wandeling of de hele dag staan in oncomfortabele schoenen zal een obscure herinnering worden. 

  Wat u moet weten

  De inlegzooltjes zijn zelf adhesief en dat is alles wat u moet weten om ze aan de achterkant van de schoen hiel te plakken. Een maat past allen. 

  Heel Grip lost de problemen van schrapende en los zittende schoenen op. Ze zijn niet geschikt om als behandeling voor een specifieke voeten aandoening te dienen. Als u last heeft van plantaire faciitis, neuroma of ander voetprobleem, bekijk dan onze producten uit de orthopedische categorie. 

  Beoordeel