• Gel hiel cup met ondersteuning

  14,99 €
  Size
  paar paar paar
  • Kwaliteit getest op duurzaamheid en fouten

  Uw voet is een indrukwekkende anatomische structuur met meer dan 50 ligamenten en spieren, 30 pezen, 33 gewrichten en 26 botten. Hardlopen, wandelen of staan op harde ondergrond voor langere tijd kan een of meer ligamenten, spieren, botten en pezen beschadigen, specifiek rond de hiel. Plantaire faciitis is een van de meest voorkomende hielpijnen, maar er zijn er behoorlijk wat meer, zoals hielspoor. Stress door verkeerde houding, pezen ontsteking en meer serieuze als artritis of geknepen zenuwen. 

  Als u eenmaal hielpijn van een van deze condities heeft ervaren, weet u zeker dat u iets nodig heeft om pijn te verlichten. U had wellicht ook gehoopt dat iemand u eerder verteld had dat u demping voor uw hiel moest zoeken om het probleem in de eerste plaats te voorkomen. Als u nog geen conditie heeft ontwikkeld, maar wat milde pijn ervaart, heeft u de luxe om nog op tijd in te grijpen. 

  Inlegzolen voor hielspoor en hiel comfort

  Deze inlegzolen zijn een geweldige keuze voor het verkrijgen of terugkrijgen van geweldig comfort in uw hielen. Ze zullen uw pezen en ligamenten rond het hielbot ondersteunen met een aangenaam dempend effect voor uw voeten. Onze gel hiel cups verslijten niet omdat het materiaal zijn vorm geweldig kan behouden, wat ervoor zorgt dat uw hiel altijd de juiste houding heeft, ongeacht hoelang u actief bent geweest. 

  Onze inlegzolen zijn geschikt voor iedereen die hielpijn ervaart, inclusief de mensen met hielspoor. Voor zwaardere pijnen, raden we andere producten aan in onze orthopedische categorie. 

  Waarom zijn gel hiel cups zo effectief voor voetenpijn?

  Siliconen gel distribueert de druk over de hele voet, dus verlicht het de pijn die ander geconcentreerd op een plek zat. Met deze ondersteuning, is de hiel altijd in de juiste positie. De inlegzool zal elke schoen passen en het siliconen garandeert perfecte schok absorptie, welke pijn verlicht of voorkomt. Het verliest daarnaast nooit zijn vorm, wat het een perfecte hoogwaardige investering maakt. 

  Deze inlegzolen komen in twee maten: 36-40 en 40-46. Kies de maat uit een van deze twee. U zult jarenlang voordelen uit deze zooltjes halen. Onderhoud is erg makkelijk. De zooltjes zijn discreet en makkelijk schoon te maken door ze te wassen, het zichtbare gedeelte is transparant met een groen markeerpunt waar de hiel moet zitten. Dit maakt ze ook makkelijk in de schoen te stoppen. 

  Beoordeel