• Transversale boog ondersteunende druppelvormige zooltjes

  6,49 €
  Size
  paar paar paar
  • Kwaliteit getest op duurzaamheid en fouten

  Dit is de perfecte inlegzool voor iemand die lijdt aan pijn, discomfort of vermoeidheid aan de voorkant van de voet. Dit gedeelte heet de "bal van de voet". Als uw boog over uw voet niet goed staat, ervaart u pijn en ander discomfort. De bal van de voet draagt een groot gedeelte van het gewicht, zeker wanneer u naar voren beweegt, wat vaak op een dag gebeurt. 

  Rusten en volledig herstellen kan moeilijk of zelfs onmogelijk zijn als u al pijn of ander discomfort ervaart/ De langetermijnoplossing is kracht her opbouwen in de juiste spieren met de juiste ondersteuning. 

  Goede inlegzooltjes voor platvoeten

  Deze inlegzooltjes ondersteunen de voet door het gedeelte achter de bal van de voet wat op te tillen. Als u pijn heeft in dit gedeelte, heeft u waarschijnlijk problemen met de transversale boog. Deze boog mis aan de voorkant als u extra brede of platvoeten heeft. 

  De druppel gevormde inlegzooltjes zijn een permanente langetermijnoplossing. Ze zullen uw voeten verlichten van pijn omdat ze uw voeten ondersteunen. Dan, wanneer uw voeten de juisten houding weer hebben, kunt u beginnen met het herbouwen van kracht in de verslapte spieren. Over tijd, zal het probleem verholpen worden. 

  Deze inlegzool is zacht en comfortabel. Het is een unieke en effectieve pad voor de transversale boog en ondersteund uw behoeften.

  Beste inlegzool voor langetermijn voorvoet pijn verlichting

  De inlegzooltjes helpen verlichting en voorkoming van pijnlijke condities als Morton's neuroom, metatarsalgie, spreidvoeten en andere voorvoet pijn. Metatarsalgie is een pijn of discomfort aan de bal van de voet of voorvoet. De naam is afgeleid van de middenvoetsbeentjes achter uw tenen. 

  Zullen deze inlegzooltjes al uw schoenen passen? Ja, ze nemen heel weinig ruimte in en plakken door de plaklaag aan uw schoen, wat ze  bovenop uw gewone zool laat zitten. Op deze manier hoeft u geen afscheid te nemen van uw originele zooltjes van uw nieuwe schoenen. 

  Deze inlegzooltjes zijn gemaakt van authentiek vegetarisch gebruind leder. Dit materiaal levert een scala aan voordelen, waaronder hoge comfort en ongekende duurzaamheid. De inlegzooltjes zullen uw schoenen overleven als u ze de eerste keer meteen goed in de schoenen stopt. Ze dienen comfortabel en "licht" aan te voelen. Als ze dat doen, laat ze permanent in de schoenen. Als u gelukkig bent met het resultaat, kunt u meer paar nemen in uw andere schoenen. 

   

  Beoordeel