• Orthopedische inlegzooltjes voor de gehele voet

  24,49 €
  Size
  Langer voor laarzen »
  paar paar paar
  • Kwaliteit getest op duurzaamheid en fouten

  Volledige maat orthopedische inlegzooltjes die een aantal voetaandoeningen en condities kunnen verlichten. Ze leveren ondersteuning aan de transversale boog, de mediale longitudinale boog en de laterale boog van de voet. Met andere woorden, u bent zeker van de ondersteuning in elke boog van de voet. Ze zijn ook dempend voor de hele voet en absorberen schokken voor maximaal comfort.

  Beste inlegzooltjes voor plantaire fasciitis

  De rechter boog ondersteuning verlaagt stress op de ligamenten van de tenen tot de hiel. Het helpt ook hielpijn reduceren door het dempen en ondersteunen. Het zal alle soorten pijn en brandende sensatie in uw voeten verlichten. De inlegzooltjes helpen met voetaandoeningen als Achilles tendinitis, platvoet, metatarsalgie en veel meer aandoeningen.

  Deze inlegzooltjes houden uw voeten in de juiste anatomische posities. Ze ondersteunen de hele voet, niet alleen de mediale boog (de hoofdboog van de voet). Door de ondersteuning te krijgen die u de juiste positie laat behouden, zorgt u ervoor dat de juiste spieren in de voet functioneren zoals ze zouden moeten en in kracht toenemen over tijd. 

  Beste inlegzolen voor boog ondersteuning

  Deze inlegzooltjes leveren de perfecte boog ondersteuning voor alle drie de bogen, wat ze een goede oplossing maken voor wat u ook mist. Ze zijn licht en erg comfortabel voor alle mensen die aan een bepaalde aandoening lijden. 

  Inlegzooltjes voor supinatie

  De inlegzooltjes ondersteunen de buitenboog en voorkomen hierdoor supinatie, wat is waar de voet naar buiten buigt als u beweegt. Ze zijn speciaal ontworpen om de hele voet te ondersteunen. Ze dempen de voet en leveren comfort voor vermoeide of brandende voeten. Ze zijn volle lengte orthopedische inlegzolen, wat elk discomfort zou moeten verhelpen. U zult een geweldig verschil merken. 

  ALs u hielspoor heeft en hoge pijn waardes ervaart, dient u onze hiel support plus zooltjes in plaats van deze zooltjes proberen, omdat ze extra demping kunnen leveren, speciaal waar u de pijn van hielspoor ervaart. 

  Ze passen de meeste schoenen, als uw schoenen een strakke pasvorm hebben, raden we de andere versie van deze orthopedische zooltjes te proberen. Deze zijn slechts driekwart van de lengte, wat ruimte overlaat voor uw tenen, maar alle voordelen en ondersteuning behouden van deze zooltjes. 

  Als u veel staat of loopt overdag en er pijn of krampen in uw voeten van ervaart, heeft u veel voordeel van deze zooltjes. Ze zijn erg effectief in het oplossen van deze oorzaken. 

  We raden aan dat u ze meteen gaat dragen wanneer ze binnenkomen, zodat de condities meteen verholpen kunnen worden en niet vergroten. Sommige condities kunnen erger worden met de tijd. Op een gegeven moment is het te laat. 

  Beoordeel