• Vilten inlegzolen

  4,99 €
  Size
  paar paar paar
  • Kwaliteit getest op duurzaamheid en fouten

  Wol levert superieure isolatie, laat koude lucht eruit en houdt de warme lucht binnen. Vilte inlegzolen wordt vaak gebruikt om schoenen te isoleren tijdens het koude weer. Ze helpen voeten warm te houden met hun hoog absorberende werking. Zo lang als u ze niet wast, kunt u er lang van genieten. 

  2GO is een Deens merk, wat zich specialiseert in het ontwikkelen van schoenverzorgingsproducten. Onze vilte zooltjes zijn extra dik, erg hygiënisch, warm en extreem comfortabel. Pijnlijke en vermoeide voeten behoren snel tot een ver verleden. Ze minimaliseren de druk op de gehele voet, verminderen geur en voorkomen zweetvoeten dankzij hun geur absorberende functie. 

  Warme Zolen voor Jachtlaarzen

  U kunt onze zooltjes met elke soort buiten schoeisel gebruiken, inclusief jacht en andere laarzen. Ze zijn robuust, solide en betrouwbaar. Iedereen die graag zolen wilde hebben om hun voeten droog te houden en warmte te krijgen, zal deze fijn vinden. Ze zijn gemaakt van hoge kwaliteit wolvilt, het absolute beste materiaal om droog en warmte te garanderen. De zolen zijn perfect voor buitenactiviteiten in nat en/of koud weer. 

  Ons vilt is op maat geknipt. Ze bevatten meerdere maten om uit te kiezen. Het zichtbare gedeelte van de zool is een tint van kolen grijs met een luxe look. 

  De zooltjes zijn erg makkelijk om in de schoen te doen. Knipt ze gemakkelijk op de juiste maat met een schaar door de lijnen te volgen op de achterkant van de zool. Stop ze daarna in de schoen en geniet van de warmte en comfort in uw schoenen. 

  Vilten zolen kunnen ook extra ondersteuning bieden, wat het verschil maakt tussen een verschrikkelijk goede of slechte dag buiten in de kou. Ze voegen een eerder onbekende laag comfort toe, wat uw voeten precieze ondersteuning geven met een extra laag stof om in te zinken en vormen naar uw zool. 

  Geef onze vilten zolen een kant - we beloven dat u ze geweldig gaat vinden. U begint zich meteen af te vragen hoe u de "great outdoors" ooit zonder heeft kunnen overleven. 

  Beoordeel